Laatste wens Marina

Laatste wens Marina
Marina Jansen
Deel deze actie via:

Mijn laatste wens is dat ik met een gerust hart en zonder zorgen mijn tijd kan uitzitten.

 

Hallo lieve mensen

 

Ik ben al meer dan 2 jaar paliatief en ze geven me niet meer dan 10% kans om het te halen en omdat ik mijn begrafenis niet zelf kan betalen wil ik een crowdfunding opstarten.

Het is begonnen 29 jaar geleden toen ik zes maanden zwanger was en opeens geen leven meer voelde ben ik onmiddelijk naar de spoed gegaan en heb daar vernomen dat mijn baby meisje al was overleden.

Mijn wereld storte in elkaar omdat we de oorzaak eerst te weten moesten komen , na de onderzoeken werd er baarmoederhalskanker vastgesteld en daardoor mijn babytje dat een voldragen kindje was na zes maanden zwangerschap overleden was, opnieuw stort je wereld in elkaar doordat je nog steeds je kindje draagt en deze ziekte , na 3 dagen hebben ze dan mijn babytje verwijderd en begon het verdriet helemaal de bovenhand te krijgen doordat ik het nooit heb mogen zien , afscheid heb kunnen nemen , noch mogen begraven met de woorden het is beter voor je omdat het te zwaar verminkt was door de kankercellen, maar ik vond dat deze keuze aan mij was om het te kunnen plaatsen en te rouwen.

Na 29 jaar van dit verlies gaat er geen dag voorbij dat ik aan haar denk.Dan hebben ze nog 2 curitages gedaan om te kanker bolletjes uit de baarmoederhals te verwijderen.

Daarna onder strenge 3 maandelijkse controle. Na 3 jaar ben ik terug hervallen doordat de kanker zich op andere plaatsen zich bevonden en steeds kwaadaardig en je kon er bijna de klok op gelijk zetten dat ik 22 jaar lang steeds rond de 3 jaar bleef hervallen en dacht stopt het niet, maar het werd erger en erger , desondanks de strenge controles.

Dus 7 jaar geleden heeft het zich in de darmen genetelt en hebben dat ook na de zoveelste operatie verwijderd wat echt kantje bordje was door de zeer agressieve tumor gevolgd door chemo waar ik zo ziek van was, maar mij er heeft doorgekregen dat ik weer 3 jaar in remissie was en alles ging zo goed dat ik dacht dat het voorbij was, maar daar gingen we weer , het had zich weer in de darmen en baarmoeder genesteld en ook mijn linker nier was al afgestorven , weer een zeer zware operatie waar dan weer stukken van de darmen en de baarmoeder en eierstokken volledig verwijderd zijn, was nog niet eens hersteld van deze operatie dat ze dan 2 weken later de nier ook operatief verwijderd hehhen,  de portacat was nog maar 3 maanden geleden verwijderd omdat alles zo goed ging dat ze er ook terug een nieuwe hebben moeten plaatsen om terug deze zware chemo te krijgen waar ik weer zo ziek van zou zijn plus ook 25 bestralingen die ook de nodige bijwerkingen hadden.

Nu ben ik op 1,5 jaar al 2 keer terug hervallen en de laatste 2 maanden loopt het helemaal fout constant alergische reacties van de chemo , het bloed en de bloedplaatjes te laag en ontstekingen in mijn bloed en is er ook gezien dat de chemo niet meer aanslaat en in de scan dat de kanker zich weer heeft genestelt en uitgezaaid is en me daarom nog maar 10% kans geven om te overleven.

Dit nieuws kwam zo hard binnen dat ik heb besloten om alles te regelen met een crowdfunding omdat ik dat zelf niet kan betalen en dat mijn laatste wens is en ik met een gerust hart kan sterven, ik weet niet hoeveel tijd ik nog heb en wil niemand met de gevolgen opzadelen en alles zelf nog zoveel mogelijk organiseren.

Ik moet ook leven van een invalide uitkering van 1300 euro en als alles betaald is blijft er amper iets over en omdat ik nooit langer dan 3 jaar in remissie was kreeg ik ook nergens een verzekering om mijn begrafenis te kunnen regelen, je moet daarvoor zeker 5 jaar genezen zijn.

 

Bedankt alvast iedereen voor de steun.

Marina

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/04/2023 gestart
490x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marina Jansen

Marina Jansen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/04/2023 gestart
490x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Uitvaart
Misbruik melden