Kom in actie voor Benjamin!

Kom in actie voor Benjamin!
Suzan Polinder
Deel deze actie via:

De diagnose hersenstamtumor zet het leven van Benjamin en zijn gezin totaal op z’n kop. Steun hen in deze machteloze strijd!

 

Lieve allemaal,
 

Ik wil jullie graag het verhaal vertellen van mijn neefje Benjamin, het 4-jarige zoontje van mijn broer Martijn. Dit stoere, vrolijke, fanatieke mannetje die genoot van alles en iedereen had vorige maand van de ene op de andere dag last van uitvalsverschijnselen aan de rechterkant van zijn lichaam. Enkele dagen later op 17-05-2023 kreeg hij de diagnose hersenstamtumor. De levensverwachting voor Benjamin varieert van enkele maanden tot mogelijk een jaar. 

Door verschillende acties is er al veel geld ingezameld voor onderzoek naar deze niet te behandelen tumor. Er is echter nog steeds geen effectieve behandeling en daardoor zal Benjamin niet beter worden. Wel levert Benjamin zijn eigen bijdrage aan het onderzoek door mee te doen aan een studie. Hij krijgt op dit moment dagelijks bestralingen waarvoor hij naar het Prinses Maximacentrum in Utrecht gaat. Ook slikt hij voor de studie speciale medicatie. Tot nu toe heeft dit geen effect en gaat hij elke week achteruit. 

Nu wil ik graag in actie komen voor Benjamin, zijn gezin en het onderzoek naar deze vorm van kanker. Het zou geweldig zijn om namens jullie hen te kunnen steunen in deze machteloze strijd. Door te doneren help je hen herinneringen maken met Benjamin zolang dat mogelijk is en voor de tijd erna. Daarnaast hoop ik dat er een enorm bedrag zal worden gedoneerd voor het onderzoek naar de behandeling van hersenstamtumoren, zodat kinderen als Benjamin in de toekomst geholpen kunnen worden!


Veel liefs, Suzan trotste tante van Benjamin


Benjamin's motto ingegeven door z’n vader: 

‘’Altijd blijven oefenen anders word je nooit wereldkampioen’’ 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/06/2023 gestart
50901x bekeken

Actie georganiseerd door:

Suzan Polinder

Suzan Polinder

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/06/2023 gestart
50901x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog