Kerstkarren met voeding, verzorgingsproducten.

Kerstkarren met voeding, verzorgingsproducten.
An Paternoster
Deel deze actie via:

Kerstkarren met voeding en verzorgingsproducten kansarme gezinnen

 
€ 0 ingezameld

Voor vele gezinnen wordt het ook dit jaar weer moeilijk om Kerst en Oudejaarsavond te vieren. Daarom besloten wij ook dit jaar een inspanning te doen om ook deze gezinnen een beetje feest te laten vieren.

Wat doen wij? Wij gaan winkelkarren vullen met voedingsproducten, zuivelproducten zoals melk, boter, kaas, smeerkaas, eieren en vleeswaren,  kruidenierswaren, pasta en onderhouds- en verzorgingsproducten. 

Ook kopen wij aankoopbons aan van Aldi, Lidl en Colruyt. Met deze bonnen gaan wij samen met de gezinnen inkopen doen dit om te vermijden dat er geld besteed zou worden aan sigaretten en alcohol. 

Hoe berekenen wat ieder gezin krijgt. Wel we nemen het totaal bedrag aan stortingen. Dat delen we we door alle gezinsleden van  alle betrokken gezinnen . Dan weten we het te spenderen bedrag per persoon.  Het bedrag dat voor aankopen beschikbaar is is dus het bedrag per persoon vermenigvuldigd met het aantal gezinsleden in dat gezin. Voorbeeld we hebben 100 € euro voor totaal 10 personen dat  is per persoon 10€ . Een gezin met 2 personen krijgt dan een bedrag van 10€ x2 =20€. Een gezin van 5 personen krijgt dan 10€ x 5 = 50€. Een gezin van 3 personen krijgt dan 10€ x3= 30€. Zo krijgt elke gezin per gezinslid evenveel hulp.

Brengen jullie samen met ons wat vreugde tijdens de feestdagen door een klein beetje bij te dragen.

Met dank van ons team, Ilse Janssens, Annabelle Cambre, Greta V, Nicole R, An Marien

Met dank aan onze schenkers: anoniem, Eddy Van Hoeylandt, Els Jast, Chantal Schits , Pascal Noulet , Fatima Arb, Daisy Verbieren , Gerry Marien, Wendy Leblanc , Thierry Vandermaelen, Anonieme donor( mij wel bekend :-) ), Bieke en Wim, Anoniem, Anneke Vander Elst,  M( anoniem), 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/09/2023 gestart
357x bekeken

Actie georganiseerd door:

An Paternoster

An Paternoster

 
€ 0 ingezameld
Actie loopt tot 18/12/2023

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/09/2023 gestart
357x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog