KERSTACTIE REDDEN 7 HONDJES UIT DODINGSSTATION

KERSTACTIE REDDEN 7 HONDJES UIT DODINGSSTATION
SOS Stray Dogs Romania  vzw
Deel deze actie

Naar jaarlijkse Kerst traditie willen we ook dit jaar graag 7 hondjes redden uit dodingsstation. Helpt u mee?

29 donaties
78%
€ 822 van € 1.050 ingezameld

 

Bekijk de updates van de actie aub, 02/12/22 -  5 hondjes gered, ze hebben nu allen een naampje ook! Gaan we samen voor hondje 6 & 7 aub? 

Kerst betekent voor de mensen een periode van liefde, vreugde, feesten… Helaas voor de dieren in de shelters, net het tegenover gestelde.  

Barre winterse omstandigheden, temperaturen diep onder nul, natte vachten en pootjes op het ijskoude beton van hun kennel, weinig of geen adopties (mensen hebben andere dingen aan hun hoofd met de feestdagen), shelters en dodingsstations overspoeld met hulpeloze zielen, die allen verlangen naar een waardig leven… Echter velen van hen staat alleen maar de dood te wachten, tenzij rescue organisaties ze eruit halen. Terwijl wij allen feestvieren, verhogen de dodingsstations noodgedwongen het euthanasiebeleid omwille van de weinige adopties tijdens deze periode. 

Wij kunnen dit enkel realiseren met hulp van u, als er voldoende financiële middelen zijn. Een hondje redden betekend dat het hondje ook medische verzorging moet krijgen, vaccinaties, ontwormingen, voeding en verblijfskosten in privéshelters enz. Redding + verblijf voor kwartaal loopt al snel op naar 150 euro (of veel meer in sommige gevallen). 

Mensen die zelf volledig een hondje zouden willen sponsoren en 150 euro doneren, worden dan ook zijn of haar Guardian Angel en kunnen na adoptie in samenspraak met de nieuwe baasjes, het hondje gaan bezoeken. 

Maar natuurlijk maken ook vele kleintjes 1 groot! Als bijvoorbeeld 30 mensen 5 euro doneren, is er ook 150 euro beschikbaar en een hondje gered!  :-) 

We streven naar 7 hondjes, maar van zodra  de eerste 150 euro ingezameld is, is er al eentje gered! En elk leven, ook 1, is een leven dat recht heeft op liefde en een warme thuis! Van zodra een hondje gered wordt, krijgt deze een naampje en een profiel. Guardian Angels mogen zelf het naampje kiezen. Misschien ook een bijzonder Kerstgeschenk om aan de echte dierenvrienden of uzelf te schenken, in plaats van de traditionele cadeaus. 

Kerst 2021 was een groot succes! We konden dankzij deze actie maar liefst 15 hondjes redden waarvan de meesten intussen een warme en liefdevolle thuis hebben gevonden! 

Zullen we er samen voor gaan aub? 

We plaatsen hier de fotootjes van de 7 hondjes waar we willen voor gaan samen, als de eerste 150 euro bereikt is en het eerste hondje gered kan worden, zal er bij zijn/haar profieltje vermeld worden wie er allemaal voor gedoneerd heeft (anoniem wordt als anoniem weergegeven).  Het profiel van het hondje zal dan ook te volgen zijn op onze Facebook Pagina SOS Stray Dogs Romania. 

Indien we de 7 hondjes bereiken en de actie nog lopende is, zullen we een 8ste hondje (of meerdere) toevoegen, totdat de actie teneinde is. Als een hondje dat gered is dankzij de actie geadopteerd wordt in de eerste trimester en er nog een saldo tegoed is, zullen we daarmee een ander hondje redden en ondersteunen. 

Hopelijk kunnen we zo samen voor een aantal hondjes het verschil betekenen en hun het mooiste Kerstgeschenk geven wat bestaat,   Het verschil tussen leven en dood en hun ticket naar de vrijheid en een mooi leven! <3  

We starten tijdig dit jaar, de actie zal lopen van 11 november 2022 tem 11 januari 2023 

Bedankt iedereen en alvast fijne Kerstdagen, vrolijke Feestdagen en voorspoedig 2023 toegewenst in naam van alle hondjes en ons Team! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/11/2022 gestart
876x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

SOS Stray Dogs Romania vzw

SOS Stray Dogs Romania vzw

Actie georganiseerd door:

SOS Stray Dogs Romania  vzw

SOS Stray Dogs Romania vzw

29 donaties
78%
€ 822 van € 1.050 ingezameld
Actie loopt tot 11/01/2023

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/11/2022 gestart
876x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog