Kerstactie 2024 'Samen leren kun je overal'

Kerstactie 2024 'Samen leren kun je overal'
Delta Wereldscholen

De Delta Scholengroep, haar scholen en partners organiseren dit jaar de (Kerst)actie 2024 'Samen leren kun je overal'.

 

De Delta Scholengroep, haar scholen en partners organiseren dit jaar de (Kerst)actie 2024 'Samen leren kun je overal' voor Delta Wereldscholen. We vragen aandacht voor de duurzame ontwikkelingsdoelen, waaronder het recht op onderwijs.

Met de stichting zijn Deltascholen in Nederland verbonden met partnerscholen in de wereld. We doen dit vanuit de diepe wil om bij te dragen aan een vreedzame, rechtvaardige en duurzame wereld. Samen leren we voor de wereld van morgen! We ondersteunen op dit moment scholen in Kenia, Nepal en Malawi. Het geld komt ten goede aan het onderwijs op onze wereldscholen. Dit jaar zetten we ons speciaal in voor een klein vluchtelingenkamp in Ketermaya in Libanon. Zie ook: deltawereldscholen.nl.

Actie 2024
Met de actie halen we geld op voor onze stichting. Daarmee ondersteunen we onze wereldscholen én dit jaar zetten we ons speciaal in voor een klein vluchtelingenkamp in Ketermaya in Libanon. Deltascholen, (samenwerkings)partners of andere belangstellenden die een bijdrage willen doen, kunnen een actie starten om geld in te zamelen of een donatie doen. De organisatie van de gehele actie is in handen van het Delta Bureau.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/06/2024 gestart
39x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Delta Wereldscholen

Actie georganiseerd door:

Delta Wereldscholen

Delta Wereldscholen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/06/2024 gestart
39x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog