Kenny zoekt geluk bij haar ongeluk

Kenny zoekt geluk bij haar ongeluk
Deel deze actie via:

 
€ 0 ingezameld

Hoi, ik ben Kenny en ik kan wel wat geluk bij mijn ongeluk gebruiken. 

Op 30 april 2022 sloeg het noodlot toe: door een technisch defect kreeg ik een zwaar motorongeval in Frankrijk. Ik werd ter plaatse in coma gebracht en per helikopter naar het ziekenhuis van Amiens gevlogen. Van dat alles herinner ik me niets. 

Na 14 dagen werd ik wakker. Met tal van breuken en zeer verward door een bloeding in mijn linkerhersenhelft. Door deze bloeding kan ik tot op vandaag mijn rechteroog niet openen. 

Na 18 dagen in Amiens was ik stabiel genoeg en werd ik gerepatrieerd naar het UZ Gent. Daar verbleef ik 19 dagen op de afdeling neurochirurgie omdat mijn natriumgehalte te laag was en dit ervoor zorgde dat ik niet met mijn revalidatie mocht beginnen. 

Op 7 juni verhuisde ik eindelijk naar de revalidatieafdeling, waar ik op dit moment nog steeds verblijf. Het revalideren gaat goed en de dokters zeggen dat ik het super doe, maar het is ook ontzettend vermoeiend en ik ga minder hard vooruit dat ik gehoopt had. 

Een mentale tegenvaller, die er niet beter op wordt met een rijverbod tot minstens 15 november, dat ik gekregen heb door de hersenbloeding en het gebrek aan dieptezicht van mijn rechteroog. Een flink stuk onafhankelijkheid dat ik verlies. 

Naast de fysieke en mentale opdoffers komen nog de financiële last en zorgen kijken, want ik kan helaas al enkele maanden niet meer gaan werken. 

Ik word omringd door een heleboel mensen die om me geven en dat sterkt me enorm. Maar ik heb financiële hulp nodig en kan helaas niet wachten op verzekeringen of mutualiteit. Daarom wil ik graag oproepen om - waar het kan - een donatie te doen. Ik heb er alvast één goed oog in dat ik uiteindelijk weer op mijn pootjes terecht kom ;-).

 

Bedankt alvast Kenny,

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/07/2022 gestart
5132x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Kenny Van Houttave

Kenny Van Houttave

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/07/2022 gestart
5132x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog