Keepke tegen de leverkanker!

Keepke tegen de leverkanker!
Sandy Busseniers
Deel deze actie via:

Helaas is hij heel onverwacht overleden. Dit had niet mogen gebeuren, dit was onverklaarbaar.

 

Keepke🐶 een naam die ongehoord is, maar voor mij van grote waarden. Deze knapperd is vernoemd naar mijn grootvader, een uniek verhaal met een onbeschrijfelijke band! 

Als vrouw kan ik een boek schrijven over mijn heel leven, mijn levenslessen zijn altijd van een hoog niveau. Door alles heen was er altijd één iemand, mijn beste vriend, Keepke! Eén  blik was genoeg voor hem! 🫶

Onverwacht kregen wij twee weken geleden het nieuws wat niemand wil horen. Keepke heeft leverkanker! Verschrikkelijk. Nooit ziek, altijd paraat, een werker in hart en nieren, vechter, doorzetter, deze kwam binnen! 

Na vele onderzoeken werd mijn man sterk bevonden om de mooi ingekapselde levertumor op de linker leverlob weg te nemen.  Alles moest snel gaan om uitzaaiingen te vermijden. Met een bang hartje, reed ik 85km ver om mijn mannetje door de beste artsen te laten opereren. Natuurlijk bleef ik camperen op de parking, mijn Keepke achterlaten  met risico's nooit! Alles was besproken, zowel kosten als alles. De operatie duurde veel langer dan verwacht een dikke drie uur. De tumor zat vast gekleefd aan andere organen, er zijn tijdens de operatie verschillend bloedingen geweest. Ik zou hem de eerste 24u niet kunnen zien, omdat hij rustig moest zijn. Na bespreking leek het beter dat ik naar huis zou vertrekken. Eenmaal thuis belde de nacht DA dat ze de nacht ingang zijn bloeddruk wat laag was, maar dat ze vocht had bij gegeven waar hij goed op reageerde. Nog geen uur erna belde ze hij lag in coma, bloeding of bloedklonter in het hoofd er zat geen leven meer in. Ik snelde met de nodige tranen naar daar. Een 20 minuten voor dat ik er aankwam gaf hij licht teken van leven, toen we er waren was er niets meer. Ik liep de ruimte binnen hij hoorde mijn stem en tilde zijn hoofd op met grote ogen keek hij mij aan en licht begon hij te kwispelen. De DA was zo blij met dit klein beetje hoop dat hij gaf! Zijn bloeddruk begon te dalen we moesten asap vertrekken. Ze heeft alles gedaan wat ze kon, maar ze heeft hem erdoor gehaald! Wat ben ik die vrouw dankbaar! Sinds 28 juni begint hij wat te stappen met de nodige ondersteuning.  Zijn waardes zijn goed, bloeddruk zit op het randje van goed en net niet. Dit wat allemaal gebeurd is hoort niet bij deze operatie. De lange operatie, de bloedingen, de bloeding of bloedklonter in het hoofd, niet willen eten, geen fut hebben om te stappen. Ze tasten in het duister ivm hoe alles verlopen is. Ze wachten laboresultaat af van welk type kanker het is geweest. Ze hebben nu onlangs nog gekeken en er is een ontsteking van buikvlies te zien, waarvoor ze hem ondersteunen, ze ondersteunen hem nu voor meerdere dingen! Eén ding is zeker mijn beste vriend heeft nog een heel lang zwaar herstel nodig! Hij zal niet snel mee naar huis kunnen. Willen jullie Keepke en mijn verhaal volgen, like dan onze facebookpagina, “Keepke's alles”! 🐶💞

Wij zouden jullie heel dankbaar zijn mochten jullie mij helpen om Keepke🐶 financieel te ondersteunen🙏🍀 

Omdat wij geen beeld hebben over de kosten die momenteel al over de 3000€ zijn, hebben wij geopteerd om 10.000€ in te zamelen. Mocht er na alles geld over zijn zullen wij dit doneren! 

Duimen jullie mee voor een goed herstel van Keepke?!🍀🙏🤞💞🐶🫶

Alvast duizend maal dank van ons!🐾❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29/06/2023 gestart
528x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sandy Busseniers

Sandy Busseniers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29/06/2023 gestart
528x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog