JeneverbARNE

JeneverbARNE
Deel deze actie via:

Inzamelactie Arne Torremans T.V.V Onderzoek Zeldzame Bloedziekten UZ Leuven

 

3 februari... 'de tweede verjaardag' van Arne. Op die dag in 2023 kreeg Arne zijn stamceltransplantatie. Een spannende dag maar een dag waar we lang naar hadden uitgekeken.

Jammer genoeg heeft het lot anders beslist en zijn we op 11 juni 2023 onze dierbare vriend en broer verloren ten gevolge van een zeldzame bloedziekte, PNH. Het was een ongelooflijk oneerlijke strijd.

Graag willen wij, als vriendengroep en zus van Arne, de onbekendheid van PNH een klein beetje verhelpen door deze in de schijnwerpers te zetten.

Om deze reden organiseren we een jeneverbar: JeneverbARNE. Dit event zal doorgaan op 3 februari 2024 in de kuip van Minderhout. Voor de mensen die er op deze dag niet bij kunnen zijn maar wel een donatie willen doen hebben we deze steunactie opgestart.

De opbrengst hiervan gaat naar Onderzoek Zeldzame Bloedziekten UZ Leuven. Het is verschrikkelijk wat patiënten en hun naasten allemaal moeten doorstaan, dus we willen hen graag een hart onder de riem steken door deze afdeling financieel te steunen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/10/2023 gestart
1006x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jorne Van Oerle

Jorne Van Oerle

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/10/2023 gestart
1006x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog