Inzamelingsactie sociale shelter en dierenopvangcentrum Caseiu, Roemenië

Inzamelingsactie sociale shelter en dierenopvangcentrum Caseiu, Roemenië
Dumbrava lui Patrocle Belgium vzw .

Dumbrava lui Patrocle zet zich in voor mens en dier. Ze organiseren sociale projecten met kinderen, bejaarden en dieren.

 

Dumbrava lui Patrocle zet zich in voor mens en dier. Ze hebben bv projecten met kinderen, bejaarden en ook de dieren. Ze streven ernaar om mens en dier te helpen, een gezonde relatie tussen mens, dier en natuur te bevorderen en een gemeenschap rond deze waarden op te bouwen. Hiermee bedoelen ze dat ze zich inzetten voor sterilisatie campagnes. Het steriliseren van honden en katten. Zodat de over populatie kan ingetoomd worden. In hun shelter vangen ze gedumpte en verloren dieren op. Geven hen de zorgen die ze nodig hebben. Vaccinaties en eventuele operaties indien nodig. En samen met de kinderen proberen ze de dieren sociaal te maken. Dit heeft als voordeel dat de kinderen meewerken aan de campagnes en zo ook leren wat goed en wat fout is.

Wat uiteindelijk kan leiden tot een beter leven voor de dieren in hun regio. En hopende dat dit ook kan verdergezet worden over heel Roemenië. Naast het werken met de dieren, houden ze ook knutseldagen voor de kinderen. Ze helpen hen ook met hun schooltaken. Helpen kinderen die op bepaalde vlakken het wat moeilijker hebben op school om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Ook gaan ze met de kinderen op uitstapjes. Zo leren de kinderen zaken zoals cultuur.

Dumbrava lui Patrocle Belgium vzw wil hen bijstaan op zoveel mogelijk vlakken. Financieel en ook materieel. We willen hen helpen met kosten op medisch vlak voor de onder hun hoede staande dieren. Eventueel ook inzamelingen doen voor hun vervoersmiddelen. Momenteel zijn zij aan het sparen voor een tweedehands ambulance om zo een bevriende dierenarts naar zwerfdieren te brengen en zo ter plaatse de nodige medische zorg kan bieden aam zwerfdieren. 

Ons tweede doel, Cristina Blaj. Zij redt honden en katten die op de meest onmogelijke plaatsen werden gedumpt. Of ze haalt dieren weg bij mensen die hun dieren mishandelen. Ook gaat ze langs bij de shelter, en haalt dieren daar weg die weinig kans op overleven maken in deze drukke plaats. Zij zorgt er ook voor dat deze dieren medisch worden verzorgd. Vaccinaties en sterilisaties. En eventuele operaties indien dit nodig zou zijn. Zo kan ze hen een veilige thuis bieden in Europa of in de UK. Haar willen we ook financieel en materieel helpen. Dus ook voor haar zamelen we voer en geld in.

Alles gebeurt in volledige transparantie. Zo zal van alles wat de vzw doet, ook op geregelde tijdstippen een melding in de Facebook groep worden gemaakt. Zo heeft iedereen overzicht wat er exact met hun donaties gebeurd. 

Momenteel staat onze teller op iets meer dan 10.000kg gedoneerd voedsel! Echter stokt het wat in financiële middelen zodat we niet ten volle de financiële hulp kunnen bieden die we zouden willen. Met de hulp van Steunactie zouden wij nog veel meer kunnen betekenen dan nu.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21/01/2024 gestart
202x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Dumbrava lui Patrocle Belgium vzw

Dumbrava lui Patrocle Belgium vzw

Actie georganiseerd door:

Dumbrava lui Patrocle Belgium vzw .

Dumbrava lui Patrocle Belgium vzw .

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21/01/2024 gestart
202x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog