Inzamelactie voor dringende zaken bij vzw Farm Flora

Inzamelactie voor dringende zaken bij vzw Farm Flora
vzw Farm Flora Steffi Verjans
Deel deze actie via:

We hebben dringend een aantal zaken nodig voor onze dieren. Daarom hebben we jullie hulp nodig...

 

Hallo iedereen, 

De komende maanden staan er een aantal zaken op de planning die dringend zijn. We zijn daarom op zoek naar een beetje hulp om dit allemaal te bekostigen. 

Concreet gaat het over deze 5 zaken; 

-Donaties voor twee braces voor geitenlammetje Olaf zijn voorpootje. Sinds zijn geboorte heeft hij zeer kromme voorpoten. Bij één pootje is het helaas zo erg, dat we al sinds zijn geboorte dierenartsen en dierenklinieken in en uit lopen om hem te kunnen helpen. Op onze website en social media staat er een filmpje waarin zijn medische probleem en verhaal wordt uitgelegd. Medisch probleem bij geitenlammetje Olaf - vzw Farm Flora (€ 3500)

-Een tweede wasmachine voor de dieren (dekens, handdoeken, beertjes, sleepzakken, … worden hier in gewassen) van minstens 17 kg, bijvoorbeeld deze: LG LC1R7N2 wasmachine Voorbelading 17 kg 1100 RPM E Wit | bol.com we hebben momenteel maar één wasmachine die dag en nacht draait, maar hier krijgen we niet alles tijdig mee gewassen. (€ 995)

-Een veilige kattenren voor buiten. We hadden onlangs meegedaan aan een wedstrijd bij Trooper om hier geld voor in te zamelen, maar helaas hebben we niet gewonnen. Ik zou graag voor mijn lieve en gehandicapte katjes een veilige en overdekte kattenren in de vzw willen voorzien. De katjes kunnen zo lekker én veilig van de buitenlucht en het zonnetje genieten zonder gevaar te lopen. Dit is momenteel helaas niet het geval… Dit is zo jammer, want ze verdienen het zo, en ze horen toegang te hebben tot frisse buitenlucht. Het geld dat we van donateurs ontvangen voor onze dieren gaat steeds op naar voeding en dierenartskosten. Een veilige kattenren is nochtans ook wel een noodzaak, maar momenteel onbetaalbaar. (€3000)

-Twee veilige konijnen verblijfplaatsen. Momenteel hebben we een gigantische, overdekte buitenruimte voor de konijnen, maar we merken dat dit niet meer ideaal is. Soms geraken de konijnen uit de weide (ondanks dat we draad en dergelijke diep genoeg hebben ingegraven) zodat de mannetjes en de vrouwtjes samen geraken, of ze worden aangevallen door een vos. Ratten geraken in deze ruimte, waardoor kleinere konijnen worden aangevallen. Dit kan en mag absoluut niet! 

Daarom willen we nu twee ruime, aparte verblijfplaatsen maken met aluminium draadpanelen maken. Een verblijfplaats voor de mannetjes en één voor de vrouwtjes. Zo moeten we niet meer (tenzij dit medische nodig is natuurlijk!!) alle konijnen steriliseren en castreren wat kosten zal uitsparen. De panelen moeten zeer kleine gazen hebben, zoals volière panelen. Zodat er geen ratten in kunnen. (€ 5900)

Een voorbeeld van wat ik bedoel kan je hier vinden: aluminium voiliere's & kattenrennen | Een dierenwinkel met een uitgebreid assortiment (boerenwinkel.be) 

-Stalmatten voor Bob en Bello, onze stieren. Zo liggen ze zachter en hebben we minder vlaslemen nodig om de stal te vullen. 

Afmetingen voor één mat ongeveer 100x100 cm. (ongeveer 40 matten nodig) (€ 1900)

Een voorbeeld: Rubber stalmat voor je paardenbox nodig? - Stadeko Stalbedekking

Schattig van de totale kosten voor deze inzamelactie: € 15 295

Als iemand nog iets van deze zaken heeft liggen, mag dit ook steeds gedoneerd worden natuurlijk. Dan kan deze inzamelactie verlaagd worden. 

Dank jullie wel voor jullie onmisbare hulp!

Groetjes,

Stef(fi) en de dieren van vzw Farm Flora

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31/10/2022 gestart
2837x bekeken

Actie georganiseerd voor:

vzw Farm Flora

Actie georganiseerd door:

vzw Farm Flora Steffi Verjans

vzw Farm Flora Steffi Verjans

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31/10/2022 gestart
2837x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog