Hulp voor ons gezin

Hulp voor ons gezin
Stephanie Goedegebuure

Om ons oude huis te renoveren zodat we hier in kunnen blijven wonen ( de grootste wens van mijn man.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hulp voor onze toekomst

Wij ons gezin met 2 kinderen van 7 en 12 jaar oud en mijn schoonmoeder, moeder,oma hebben een huis gekocht voor mijn chronische zieke man zijn favoriete huis helaas is daar mijn schoonmoeder ernstig ziek geworden en overleden waardoor we nu financieel heel krap zitten, ons doel was om het huis op te knappen het is een oud huisje wat gerenoveerd moet worden, maar door deze onverwachte gebeurtenis is hier helaas geen geld meer voor.

De muren beginnen te verzakken en er zijn aanpassingen in de badkamer nodig we hebben dringend hulp nodig zodat ons gezin hier verder een toekomst kan op bouwen en we niet weg hoeven hier en onze schoonmoeder ,moeder en oma niet achter te hoeven laten. Mijn man is chronische ziek en kan zelf niet werken en heeft veel zorg nodig hulp met lopen, douchen en naar bed brengen, zijn rug is zo slecht geworden dat hij binnenkort in een rolstoel moet. Hierdoor is er weinig geld en tijd over blijft om het huis op te knappen.

Wij zouden zo graag geholpen willen worden vandaar we deze crowdfunding hebben gestart. We hebben een bedrag van 
€ 45.000 nodig om alles in orde te maken en alles is zo duur geworden.

Zelf werk ik parttime vanuit huis meer kan ik helaas niet werken en heb ik verder alle tijd nodig  voor de zorg van mijn man kinderen en huishouden.

Wij vragen jullie om te doneren alle bedragen zijn welkom en ik hoop zo dat we deze situatie snel kunnen verlichten /oplossen dat zou zo erg helpen we hebben er slapeloze nachten van en bezorgd ons veel stress

Vele lieve groetjes van ons

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/02/2023 gestart
140x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stephanie Goedegebuure

Stephanie Goedegebuure

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/02/2023 gestart
140x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden