Hulp met de kosten

Hulp met de kosten
Deel deze actie via:

Zoals vele weten is Ramon gestart met zijn eerste chemo ronde. Dit kan alleen in Trondheim en duurt 5 dagen.

 
€ 0 ingezameld

Ramon zijn kanker is terug gekomen en zit momenteel in 3 lymfeklieren. Met spoed is er chemotherapie geregeld en is daar is dus mee gestart. 

Echter moet Ramon de chemotherapie in een andere stad volgen, Trondheim en dit ligt niet naast de deur. Er is een stichting dat in Noorwegen er voor zorgt dat patiënten kunnen reizen naar hun bestemming, het meeste wordt voor hun vergoed. In ramon zijn geval is de reis van huis naar het vliegveld Ålesund, vliegen naar Trondheim vergoed. In Trondheim verblijft hij in een ziekenhuis hotel de nachten en ontbijt worden vergoed. Middag en avond eten niet….

Er wordt geen rekening gehouden met de partner en ik als zijn vrouw zijnde laat hem uiteraard niet alleen. Echter is de reis erg duur en ik kan maar net de nachten betalen in het hotel. Mijn ontbijt, middag en avond sla ik over. Ik heb bij de supermarkt wat eten gehaald voor ramon maar zonder magnetron of waterkoker kan ik geen fatsoenlijke maaltijd voor hem neerzetten. En hij is juist goed eten nodig met veel vitamine nu zijn immuunsysteem zeer hard achteruit gaat. Eigenlijk moet hij gewoon in het hotel zijn eten krijgen.

De kosten lopen best hard op zo. Straks als wij thuis zijn moet er heel veel groente en fruit gehaald worden omdat ramon geen immuunsystee meer heeft. De aflosser thuis voor het boerenbedrijf moet ook betaald worden en de eerste rekening was niet mis, paar uurtjes werk 4000 euro😫 en dit was voor 4 weekjes en er komen er nog ruim 6 tot 10 aan en ik heb angst voor de totale rekening. Maar zonder aflosser gaan we faillie. 

Ik ga alles op alles zetten en puzzelen om het toch te kunnen bekostigen zodat ik mee kan. Al met al hoop zorgen.

Vele hebben mij gevraagd een actie op te zetten en vandaar dat ik dit nu ook maar gewoon probeer. Ik vraag niet om een specifiek bedrag maar geef mensen de kans te steunen op wat voor een manier dan ook.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/01/2023 gestart
1406x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Jolisa Veldwijk

Jolisa Veldwijk

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/01/2023 gestart
1406x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch Zorg
Misbruik melden