Huis met een Hart

Huis met een Hart

Geef deze familie de kans om hun huis te behouden

 

Hallo iedereen. 

Wij zijn een steunactie begonnen voor een gezin dat alles dreigt te verliezen. 

Het gezin waarvoor we dit doen is totaal onbaatzuchtig. Ze zetten zich in voor goede doelen, voor anderen, en verlangen of vragen niks in de plaats. De mama is al een hele poos ziek, heeft een aandoening waarbij ze nog steeds aan het zoeken zijn wat het juist is. Zij kan niet werken, rijden, fietsen, fysieke zaken uitoefenen of zij valt flauw. Toch zet zij zich dagelijks in als vrijwilliger voor organisaties in hoeverre haar gezondheid dit toelaat. Ze hebben 3 zoontjes van 10, 9 & 9 jaar. 3 fantastisch lieve beleefde jongens dis net zo mooi en puur zijn opgevoed als dat het gezin in het leven staat. De papa is een schilder die een ongeval heeft gehad met rugletsel en die op verschillende periodes volledig blokkeert. 

Ze hebben in het leven al heel wat mensen verloren rond hun, geen goede thuissituatie gekend, geen warme familieleden rond hun, en al helemaal geen gemakkelijk pad gekend. 

Zij wonen in een huurwoning waar letterlijk de helft uiteen valt. Keuken valt uiteen, vocht, schimmel, … Toch hebben zij altijd geprobeerd zelf kapotte dingen te repareren, vervangen, omdat ze gewoon zo zijn. 

De huisbaas is onlangs overleden, en de familie wenst de woning te verkopen. Na 6 maand van immo's over de vloer, EPC, keuringen noem maar op zijn ze tot een vraagprijs gekomen. De familie heeft wel als eerste de keuze gelaten aan hun en ze hebben halsoverkop getekend. Ze waren vorig jaar al even info gaan inwinnen bij het vlaams woningfonds. Blijkt nu dat ze minder kunnen lenen dan toen, en uiteraard de verbouwkosten zijn gewoon onbetaalbaar. Ze zijn al aan het kijken om alles dat ze bezitten te proberen verkopen, en hier bloeit een moederhart van. 

Wie kan een kleintje missen dat een groot gebaar is naar dit gezin? Elk kleintje helpt en word héél erg geapprecieerd..  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/12/2023 gestart
37x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sophie De Witte

Sophie De Witte

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/12/2023 gestart
37x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wonen
Misbruik melden