Herstelling accident mantelzorger

Herstelling accident mantelzorger

Accident motorfiets door scheur wegdek. Agentschap Wegen en Verkeer betaalt niet, maar ben mantelzorger voor zieke moeder

 

06/03/2024 ben ik onderuitgegaan met mijn motor (kawasaki Ninja 650 2023), door een scheur in het wegdek, in een bocht. Dit is ook door omstaanders bewezen + door een PV maar Agentschap wegen en Verkeer laat het links liggen. Ik ben namelijk student, maar ook mantelzorger voor mijn moeder met kanker. Ik moet dus vaak op en af met de motor van school naar huis tijdens lesdagen. Ik probeer aan gekenden te vragen voor vervoer indien dit kan, maar is niet altijd mogelijk en ook niet voor een lange periode. Door al dit samen, lukt gaan werken niet echt en dan gaat sparen heel moeilijk.

 

Het gaat hier over €4600 volgens de garage (alleen de motorfiets, niet mijn kledij), waartoe ik niet kan geraken wegens mijn weinig tijd om te werken (als student) en te sparen. Niet alle schade is te zien op de foto wegens het kuipwerk, maar de schade is onder andere: de uitlaat, de voorvork, het stuur, de velgen, de banden. Ik probeer hem alvast als eerst rijklaar te maken, kuipwerk en esthetiek is voor mij een minder grote prioriteit.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/05/2024 gestart
759x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ivo Baetens

Ivo Baetens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/05/2024 gestart
759x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog