help siouxsie weer de weg op

help siouxsie weer de weg op
Siouxsie Wevers
Deel deze actie

Na een vastloper met mijn tuktuk heb ik alles vervangen maar krijg hem niet meer goed wil nu een ander blok eronder doen

103 donaties
108%
€ 1.728 van € 1.600 ingezameld

3 maanden geleden heb ik van mijn vakantiegeld en van mijn moeder een piaggo Ape 50 tuktuk gekocht om daarmee oud ijzer bij de mensen op te halen. Dit is mijn lust en mijn leven. helaas heb ik vorige week een vastloper gehad ermee en alles vernieuwd wat nodig was en meer van wat je dan nog tegenkomt. het probleem is nou dat niemand kan helpen en de dichtstbijzijnde garage 35 kilometer verderop is en die hebben wel een haal en brengdienst maar financieel is het voor mij nou onmogelijk geworden. 

Ik ben er vanmiddag maar zelf onder gekropen en er een andere sproeier ingedaan. de koppeling waag ik me niet meer aan even een testritje gemaakt en na een km stond ik alweer stil. 

  • Ik ben vorige week ook nog maar lid geworden van de anwb en die heb ik nou net maar weer gebeld  heb ik nu niet meer de financiën om het weer te vernieuwen en zie ik alleen een oplossing door er een ander blok onder te zetten of hem in te ruilen voor een andere tuktuk zodat ik eindelijk weer de weg op kan. ik ben hierbij afhankelijk van donateurs anders is het voor mij niet meer mogelijk hem weer de weg op te krijgen.
  • n'a ruim een week begin ik de hoop te verliezen hem nog gemaakt te krijgen er komen nauwelijks donaties binnen en het benodigde bedrag minimaal 850 euro voor reviseren van het blok is heel ver weg.
  • Ik begrijp het niet als ik bij andere mensen kijk die een actie opzetten dan hebben ze in een paar dagen tijd het hele bedrag bij elkaar en dat gaat dan om hele grote bedragen.
  • Voor mij is het weer kunnen gaan werken in mijn ogen van groot belang.
  • Ik had eindelijk een doel in mijn leven en ben daardoor uit een groot dal gekomen en merk dat ik langzaam een beetje in de put raak door het idee dat het niet gaat lukken en daardoor weer de hele dag thuis moet gaan zitten.
  • Ik mis de contacten nu al en een gezellige praatje financieel zal ik het nooit meer zelf kunnen doen ik heb 50 euro per week om alles van te doen en wat ik gespaard had van het oud ijzer zit allemaal in de tuktuk.
  • Ik hoop dat jullie het willen delen op social media en ik misschien nog een klein kansje maak dat het gaat lukken

Gisteren geheel onverwacht werd ik gebeld of ik nog nog iemand nodig had om de piaggo Ape 50 te reviseren. Ik dacht even dat ik droomde en antwoorden heel opgelaten jazeker graag zelfs . Ze kende iemand die haar auto ook in onderhoud heeft en mijn piaggio ape 50 wel wil reviseren /repareren. Nou maar hopen dat ik het streef bedrag snel bij elkaar krijg want dan kan hij eindelijk weer de weg op en ik weer lekker aan het werk

Ik heb inmiddels een monteur en die komt vandaag even kijken en zegt hem gegarandeerd helemaal in orde te krijgen maar het lukt niet om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen ik heb nu 680 euro 

Die 680 zit er al in zijn geheel in alleen al voor alle onderdelen. 

Inmiddels al 4 weken niet meer oud ijzer kunnen ophalen. 

Ik rij nou met een kapotte koppeling om toch nog een klein beetje oud ijzer te kunnen ophalen maar iedere keer gaat er weer wat stuk en ik heb niet meer de mogelijkheid er nog iets aan te doen. 

Van mijn leefgeld kan ik helemaal niks doen die 50 euro is nauwelijks genoeg om van te leven en daarom hoop ik dat toch nog gedoneerd gaat worden. 

Het maakt me somber de gedachte dat ik het niet gaat redden mischien moet ik een nieuwe actie starten

Het noodlot heeft weer toegeslagen en gisteren weer een vastloper gehad. 

Dit lijkt definitief het einde van de motor van de tuktuk

Vandaag met de verkoper van de tuktuk gebeld en de situatie uitgelegd en hij heeft me aangenomen een ander motorblok voor wat hij vind een mats prijs van 500 euro had ik dat eerder geweten dan had ik niet al het geld in dit blok gestopt. 

Nou moet ik zien dat ik in een klein weekje tijd dus nog eens een 500 euro bij elkaar krijgen. 

Lieve mensen ik durf het bijna niet meer te vragen, Help alsjeblieft mij dit bij elkaar te krijgen ik ben de wanhoop nabij. 

Ik sta niet gauw met mijn mond vol tanden, maar dat in een dag bijna net zoveel als de afgelopen drie weken gedoneerd word en er met de kosten voor steunactie.nl eraf ik nu opeens 1200 euro bij elkaar heb gekregen van donaties is hartverwarmend. 

Ik geloof niet dat ik ooit zo heb moeten huilen van geluk. 

Dankjewel allemaal dat jullie mij weer achter de geraniums hebben weggehaald. 

Ik ben er nog niet helemaal, maar heb er nou wel vertrouwen in dat het goedkomt. 

Nog een kleine 100 euro dan kan ik het blok betalen. En dan moet ik even vragen wat ik allemaal nodig heb aan klein materiaal zoals rubbers, keerringen olie kabels etcetera. En de monteur die hem eronder moet zetten. 

Heb het bedrag aangepast en zou dan precies op 1400 uit moeten komen 

Wat een gelukmakend gevoel na weken van ellende en pech. 

Zonder jullie had ik het nooit gered

Iedereen bedankt 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Ik laat het tot dinsdag open staan alles wat er eventueel nog bij kom kan dan voor onverziene dingen en betalen monteur. 

Ik was al bezig hem een beetje op te knappen voor alle ellende begon en heb de cabine lavendel kleur gespoten. 

Dat past beter bij mij dan blauw 

Ik ben helemaal opgewonden en kan het nog steeds niet helemaal geloven. 

Dinsdag helemaal naar hindeloopen om het moterblok op te halen n vragen of hij nog deursloten heeft met sleutel zodat hij op slot kan en nog wat kleine dingetjes als hij die heeft. 

Lange rit Arnhem naar hindeloopen maar kan niet wachten. 

Nogmaals uit het diepst van mijn hart aan alle donateurs ik kan niet uitleggen hoe belangrijk het voor mij is om lekker aan de gang te blijven. 

🍻🍻🍻🍾🍾🍾🥰🥰😘

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/09/2022 gestart
3703x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Siouxsie Wevers

Siouxsie Wevers

103 donaties
108%
€ 1.728 van € 1.600 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/09/2022 gestart
3703x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog