Help Sarah haar kinderwens te vervullen

Help Sarah haar kinderwens te vervullen

Een zeer zeldzame vorm van kanker die de mogelijkheid op kinderen baren weg kan nemen

 

Mijn naam is Sarah en ik ben 25 jaar jong. In September 2023 sloeg mijn wereld om. Ik werd gediagnosticeerd met een zeer zeldzame vorm van kanker (een zeldzame vorm van Pseudomyxoma Peritonei). Mijn buik was enorm opgezwollen en er werd mij verteld dat ik door middel van opereren en een HIPEC behandeling (plaatselijke chemo) geholpen kon worden. De kans dat beide mijn eierstokken zouden worden verwijderd was meer dan 90%. De zwelling in mijn buik was zo groot dat ik wel hoogzwanger leek. Het idee dat dit het dichtste bij  zwangerschap was dat ik ooit kon krijgen was erg moeilijk.

Op 4 december 2023 ben ik geopereerd met een HIPEC en ben ik voor nu gelukkig helemaal schoon! Ze hebben uiteindelijk mijn milt en 1 eierstok verwijdert, wonderbaarlijk genoeg kon mijn andere eierstok blijven zitten.

Vanwege de 50/50 kans dat deze nare ziekte terug kan komen en ik dan ook mijn andere eierstok kwijt ben, wil ik graag mijn kinderwens veilig stellen en mijn eicellen invriezen. Door de onverwachtse hoge ziekenhuis kosten en mijn langdurige herstelproces lukt het mij helaas niet om snel genoeg te sparen voor een spoed traject.

Daarbij vraag ik om jullie hulp mijn kinderwens te vervullen, mijn dank is groot!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/02/2024 gestart
3307x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sarah Wowiling

Sarah Wowiling

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/02/2024 gestart
3307x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog