Help onze hond met een behandeling voor haar botkanker

Help onze hond met een behandeling voor haar botkanker
Fanny De Busscher
Deel deze actie via:

Onze lieve hond heeft botkanker met uitzaaiingen naar haar longen. Zonder behandeling heeft ze nog maar 2 maanden te leven.

 

Al enige tijd had onze lieve hond Senne last van uitvalsverschijnselen, plotse pootverlamming en moeilijke stap in haar rechterpoot. Door haar geschiedenis van lumbosacraalstenose dacht de arts eerst dat dit probleem zich had verdergezet maar op een echo was niets veranderd.

Er volgde een scan en die brak ons hart volledig. 

De verschrikkelijke diagnose van botkanker met longmetastasen.

Zonder behandeling heeft Senne nog maar 2-3 maanden te leven. 

We kozen voor een experimentele optie  in het medisch centrum voor huisdieren in Amsterdam met een immuno-vaccin. Daarbij moest ook Senne haar pootje geamputeerd worden.

Ondertussen is dit reeds gebeurd en kan ze al redelijk goed terug stappen. Het is nog een beetje zoeken naar het juiste evenwicht maar ze doet dit bewonderenswaardig goed.

We willen Senne graag in dit onderzoek houden omdat het immunovaccin het lichaam aanleert om elke nieuwe kankercel aan te vallen en te verhinderen van verder te groeien. Voor haar (omdat ze ook chronische pancreatitis heeft) is dit de optie met de minste bijwerking en hopelijk ook de langst mogelijke, pijnvrije, behandeling. 

Maar deelname aan het onderzoek is duur. 1500€ per kwartaal en de kosten van de operatie waren ook tegen de 3000€. Als tussentijdse scans of RX moeten gebeuren is dit ook voor eigen rekening aan een prijs van gemiddeld 1250€ per scan.

Mijn hond is mijn beste vriendin, mijn trouwste maatje. Ik wil alles doen om haar te helpen.

Het voorbije jaar is voor ons erg moeilijk geweest met twee heel erg zware verliezen. Dit had ook op financieel vlak gevolgen voor ons waardoor het nu zo evident niet meer is om dergelijk groot bedrag op te hoesten. Maar Senne is er steevast geweest voor ons en nu moeten we er voor haar zijn, zodat we nog wat kwaliteitstijd samen hebben.

Senne is tien en destijds waren verzekeringen voor huisdieren geen gemene goed zoals nu, dus zijn er geen terugbetalingen. Maar we moeten Senne helpen dus proberen we op alle mogelijke manieren geld in te zamelen voor haar.

Help ons aub met een kleine donatie zodat we onze lieve Senne een kans kunnen geven op nog wat meer tijd met haar familie.

Heel erg bedankt!!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/05/2023 gestart
1553x bekeken

Actie georganiseerd door:

Fanny De Busscher

Fanny De Busscher

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/05/2023 gestart
1553x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog