Help onze familie in Antakya na zware aardbeving!

Help onze familie in Antakya na zware aardbeving!
Deel deze actie via:

Crowdfunding om onze familie te helpen in Antakya, die zwaar is getroffen door de aardbeving in Turkije en Syrië!

 

We zijn zeer geschrokken en verdrietig door de aardbeving in Turkije en Syrië. De ramp heeft enorm veel schade aangebracht. We hebben familieleden en vrienden verloren, iedereen is zijn huis kwijt en allemaal zijn we onze prachtige geboortestad Antakya verloren.

We proberen de hele dag contact te houden met onze families daar. De verhalen die wij te horen krijgen zijn verschrikkelijk. Op dit moment is het bevestigd dat een aantal familieleden zijn overleden. Er liggen ook nog mensen onder het puin en het is onduidelijk of zij nog in leven zijn. Van sommigen weten we niet eens waar ze zijn omdat er nog steeds geen contact is geweest. In Antakya zijn nauwelijks hulptroepen aanwezig en er zijn weinig machines om te graven in het puin. 

Antakya, de stad waar wij vandaan komen, is volledig verwoest. We hebben dierbaren verloren en families die het hebben overleeft zijn achtergebleven met niets. We voelen ons genoodzaakt onze familie te helpen om opnieuw te beginnen en zijn daarom deze crowdfunding gestart. Met onze inzamelingsactie willen we hen direct helpen, zonder tussenkomst van derden. Met dit geld hopen we hun onzekere toekomst een stukje zekerder te maken.

Hulp is heel hard nodig! Letterlijk alle kleine beetjes helpen op dit moment. Onze familie zal er zelf heen reizen en het geld gebruiken om de slachtoffers terplaatse direct te helpen! We houden jullie hier op de hoogte.

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp.

Liefs,
Familie Sarigül

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/02/2023 gestart
2071x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Pamela Bugdayci

Pamela Bugdayci

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/02/2023 gestart
2071x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog