Help mijn lieve Buddy

Help mijn lieve Buddy

Buddy zou bijna ingeslapen worden, maar er blijkt nog een kans voor hem om beter te worden!

 

Buddy is een kleine maltipoo van 4 jaar oud. 3 jaar geleden heb ik hem geadopteerd omdat het niet goed met hem ging in zijn vorige gezin. Ik ontdekte dat hij ernstig probleemgedrag had. We hebben veel trainingen en gedragstherapie gevolgd waarbij er veel verbetering is geweest. Lieve Buddy is vrolijk, speels, grappig en slim. Hij heeft veel energie en levenslust. 

Echter blijft Buddy bijten waardoor kapper en dierenartsbezoek problematisch/onmogelijk is, hij mij en andere mensen aanvalt en bijt bij aanraking. Meerdere deskundigen waaronder de dierenarts hebben me geadviseerd om hem in te laten slapen. Omdat niemand me verder leek te helpen en zelfs de dierenarts me dit advies gaf heb ik me hier bij neer moeten leggen. Een verdrietige week van afscheid brak aan, waarin ik alleen maar voelde: ik wil dit niet! 

2 dagen voor de datum van het inslapen kreeg ik een telefoontje van Animals Faith in Maastricht. Zij kunnen mij en Buddy helpen! Zij hebben nog wel zwaardere gevallen helemaal opgelapt en helpen veel honden die door ieder ander zijn opgegeven. Dit is de kans voor Buddy. Mijn hart maakte een sprongetje. Toen schrok ik van de prijs: ruim 2000 euro voor behandeling,  en nog 200 euro voor ritjes heen en weer naar Maastricht voor coaching van mij.  Ik hoop met heel mijn hart dat ik het geld bij elkaar kan vinden door donaties zodat ik Buddy zijn laatste kans op échte verandering en dus op leven kan bieden. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29/01/2024 gestart
1820x bekeken

Actie georganiseerd door:

Esther F

Esther F

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29/01/2024 gestart
1820x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog