"Help Mijn Droom Waarmaken: Steun mijn ITAA Opleiding

"Help Mijn Droom Waarmaken: Steun mijn ITAA Opleiding

 

Mijn naam is Hanna, en ik schrijf dit met een hart vol hoop en vastberadenheid. Mijn droom is om gecertificeerd Accountant (ITAA) te worden, een passie die al jarenlang in mij leeft. Cijfers en financiën zijn altijd mijn roeping geweest, en ik wil deze passie gebruiken om niet alleen mijn leven, maar ook dat van anderen te verbeteren.

https://www.kdg.be/opleidingen/postgraduaat/gecertificeerd-tax-accountant

Ik heb altijd hard gewerkt om mijn doelen te bereiken. Tijdens mijn middelbare schooltijd was ik een toegewijde student, en na mijn diploma ben ik meteen aan de slag gegaan met deeltijdwerk om geld te sparen voor mijn studie. Toch blijkt de opleiding tot accountant duurder dan ik ooit had verwacht. Collegegeld, studieboeken, examens en aanvullende cursussen vormen een enorme financiële uitdaging.

 

Daarom wend ik mij tot u, vrienden, familie en welwillende vreemden, met een nederig verzoek. Ik heb besloten een crowdfundingcampagne te starten om de financiële middelen te verzamelen die nodig zijn om mijn droom waar te maken. Uw steun betekent meer dan alleen geld; het is een investering in mijn toekomst en een kans om mijn volledige potentieel te benutten.

 

Met deze opleiding en titel kan ik niet alleen mijn eigen leven verbeteren, maar ook bijdragen aan de gemeenschap door mensen te helpen met hun boekhouding en financiële planning. Elke donatie, hoe klein ook, brengt mij een stap dichter bij mijn doel. Ik beloof u dat ik elke euro zorgvuldig zal gebruiken en mijn uiterste best zal doen om de beste Accountant te worden die ik kan zijn. Ik zal u regelmatig op de hoogte houden van mijn voortgang en hoop u trots te maken met mijn prestaties.

 

Met een nederig hart en vastberaden geest vraag ik om uw hulp. Help me mijn droom waar te maken en een gecertificeerd accountant te worden met de ITAA-titel. Samen kunnen we deze droom werkelijkheid maken.

 

Dank u voor uw tijd, steun en geloof in mijn toekomst.

 

Met vriendelijke groet,

Hanna

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/07/2024 gestart
15x bekeken

Actie georganiseerd door:

Hanna Aslan

Hanna Aslan

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/07/2024 gestart
15x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Onderwijs
Misbruik melden