Help me terug mobieler en vrije leven met aankoop rolstoel

Help me terug mobieler en vrije leven met aankoop rolstoel
Cassandra Kinoo
Deel deze actie via:

Door een mislukte operatie aan mijn rug, extreme pijn aan mijn rug en zenuwpijnen ben ik noodgedwongen een rolstoel te kopen

 

Hallo,

In juni heb ik een operatie ondergaan aan mijn rug voor een hernia, maar kreeg erna verlamming verschijnselen en werd er een spoed operatie ondergaan. Daar moet iets misgegaan zijn. Ik kan tot op heden moeilijk stappen en onder ga extreme rugpijn en zenuwpijn in mijn gehele been. Mijn dagelijkse dingen zijn erg beperkt, huishouden, zelfzorg, alles is beperkt en heb ik hulp nodig. Ook mentaal heb ik het er moeilijk mee mits ik zo acties was en voor iedereen klaarstond. Nu heb ik hulp nodig en ook kan ik geen verlichting van pijn ervaren mits ik door brugada (hartritmestoornisse) niks van medicatie mag of kan nemen. Is stappen erg moeilijk en zorgt ervoor dan ik geïsoleerd heb thuis en als ik stap en extreme pijn doorsta… nu geen ik toch toe aan een rolstoel en daar heb ik jou steun voor nodig. Ik zou nog lang moeten wachten op premies nen door vele ziekenhuiskosten kan ik elk geschonken centje gebruiken. 

Kan en wil jij me steunen? Dan help je me leven te veranderen en daar heb ik geen woorden voor. Maar met een klein hartje en heel veel dankbaarheid. WARME DANK U!!!

CASSANDRA

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27/12/2021 gestart
1619x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Club brugge you'll bever walk alone

Club brugge you'll bever walk alone

Één  familie brugge supporter met heel ons blauw zwart hart. 💙🖤

Actie georganiseerd door:

Cassandra Kinoo

Cassandra Kinoo

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27/12/2021 gestart
1619x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden