Help me aub, alle beetjes helpen🙏

Help me aub, alle beetjes helpen🙏
June Coolen

Door oplichters is al mijn geld gestolen. Help me aub om de komende 2 maanden mijn rekeningen te kunnen betalen 🙏.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik vind het enorm moeilijk om deze gunst te vragen, maar ik ben ten einde raad. Heel mijn leven staat nu op z'n kop! Ik ben slachtoffer geworden van online internet criminelen die op zeer slinkse wijze al mijn geld hebben gestolen. Ik voel me machteloos en ik schaam me ervoor dat dit mij is overkomen. Hoe kunnen mensen je dit aandoen?! Ik kan nu geen kant op en weet op dit moment niet hoe ik alles ga betalen. 

Ik ben een zelfstandige, alleenstaande zzp-er en had het goed voor elkaar. Ik ben natuurlijk hard bezig om weer een opdracht te vinden, maar dat gaat soms niet zo snel als je zou willen en alle afschrijvingen lopen natuurlijk door. Waar ik normaal een goeie buffer voor had opgebouwd.

Om mijn trots aan de kant te zetten en om op deze manier hulp te vragen is voor mij een enorme stap. Hopelijk willen jullie mij helpen om de komende 2 maanden door te kunnen komen. Elke bijdrage is al super, al is het maar klein. Alvast enorm veel dank en liefde aan de donateurs. Ik ben jullie enorm dankbaar🙏❤️! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/05/2024 gestart
123x bekeken

Actie georganiseerd door:

June Coolen

June Coolen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/05/2024 gestart
123x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog