Help Marissa haar gezondheid weer terug te krijgen

Help Marissa haar gezondheid weer terug te krijgen
Marissa Peeters

Na 10 jr samen te zijn geweest met een narcistische man+ ruim 8 jr nasleep van stress. Nu hulp nodig lichamelijke klachten

 

Hi, ten eerste; fijn dat je de tijd wil nemen mijn verhaal te lezen!

Ik zal dit in het kort beschrijven als ik ver in de details zou moeten treden, heb ik helaas 2 boeken nodig….

Ik ben Marissa, 38 jr en zit sinds 2014 in een achtbaan van verschillende dingen,  o.a  een scheiding van een narcistisch/ manipulatief persoon waar Ik 10 jr mee samen ben geweest en een zoontje mee heb van bijna 12jr. We zijn vóór zijn 3e jr uit elkaar gegaan..

De scheiding verliep alles behalve fijn en 2 x bij de rechtbank gezeten (wat totaal out of my comfort zone is…) maar ik had geen keus. Vader inmiddels verhuist naar de andere kant van NL. Ik woonachtig in Limburg. Ruim 8 jr lang alleen maar stress, ellende en gedoe gehad met mijn ex. Ik zal de details besparen want die zijn heftig. Hij heeft me alles afgenomen lichamelijk, financieel… alles eigenlijk op alle fronten.

Zoontje woont sinds Februari 2022 bij zijn vader. Dit omdat mijn ex zoontje amper kwam halen en zoontje het graag eens bij Papa wilde gaan proberen om te kijken hoe het daar is.
 

Ik zie mijn zoontje nu nog in overleg met een schoolvakantie. Dit ivm de afstand.  Dus zo'n 3-4x p. Jr

Ik heb veel gedoe gehad met een baan waar ik 13 jr heb gewerkt waar ik op een gegeven moment door omstandigheden helemaal niet meer lekker ging, details kan ik me niet over uitweiden. Ik ben hier dan ook uiteindelijk gestopt mede doordat ik hiervan ook lichamelijk klachten kreeg.

Verder heb ik zo'n 4 jr geleden ook huidkanker gehad op mijn hoofd, is verwijderd maar ingreep ging ook niet zoals het had moeten zijn.

Ook ben ik in 2012 aangereden door een auto.. ik was op de fiets... op een rotonde .. auto had me niet gezien. Ik was toen 19 weken zwanger.  Ook hier heb ik ongemak van .. soms uitstraling naar mijn been .... rug / bil gebied zit het probleem.   


Kortom heel heel veel stress/ ongeluk een gebroken moederhart en inmiddels lichamelijke klachten.. 

ongeveer 5 maanden na het vertrek van mijn zoontje naar zijn vader begon mijn lichaam dus ook te haperen..   zoveel pijn waardoor ik uiteindelijk ook in de ziektewet heb gezeten.ik ging de medische molen in ziekenhuis, fysio, Radboud de hele mikmak. Ik heb last van spierspanningen in de buik/ bekkengebied en mede het gevoel alsof er een paar tampons dwars zitten ( ik kan het niet anders omschrijven) op erge dagen kan ik alleen maar liggen om deze pijn te verlichten.

daar bovenop last van het ongeluk dat ik gehad heb dus klachten in onderrug, bil soms uitstraling naar een been.

ik ben nu met emdr aan de slag gegaan,  als mede een fysio die verder doorgeleerd heeft en ook indiba behandelingen toepast. Ook ben ik nu eindelijk tot meer inzichten gekomen wat er nu allemaal aan de hand is met mijn lichaam ( al de jaren stress en ellende … daar krijg ik nu de rekening van gepresenteerd en mijn lichaam heeft zoiets van, bekijk het maar….. ) Zowel deze emdr als indiba word niet vergoed en moet ik dus uit eigen zak betalen. à 150 en 120 p. keer.  Ik ben gedwongen om ermee te moeten stoppen omdat ik het gewoonweg niet meer kan betalen.

ik heb een baan van 12 u p. week, verdeelt over 2 dagen. Meer gaat momenteel ook niet omdat mijn lichaam dat niet aan kan en ik wil voorkomen dat ik dadelijk weer helemaal thuis kom te zitten.Ook daar loop ik dus financieel in vast.

Kortom ik loop behoorlijk vast met alles en kan heel hard wat financiële steun gebruiken. Alle beetjes zouden helpen. 

Alvast heel, heel hartelijk dank

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/05/2024 gestart
1337x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marissa Peeters

Marissa Peeters

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/05/2024 gestart
1337x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog