Help jij de 9 jarige Daan aan een rolstoelbus?

Help jij de 9 jarige Daan aan een rolstoelbus?
Dave Gerrits

Daan (9) kan niet zelfstandig staan, zitten, lopen of praten, heeft scoliose en epilepsie. Een zware rugoperatie volgt nog.

 

Wij vervolgen onze crowdfunding hier op Steunactie i.p.v. Doneeractie! Omdat hier de kosten beduidend lager zijn als op doneeractie! Hieronder een berekening wat er tot nu toe is opgehaald. Doelbedrag is 30.000

  • Vorige crowdfunding platform (Doneeractie.nl) 4915,- bruto min platform kosten: €4300,- netto over.
  • Privé donaties buiten crowdfunding platform om €1525,-
  • Opbrengst kapotte bus: € 2000,-

Bedragen hierboven worden in vermindering gebracht op het doelbedrag van 30.000 euro.

--------------------------

Beste bezoeker,

Wij zijn Dave (38) (papa), Heidi (32) (mama), Daan (9) en Milou (2). Wij zijn een crowdfunding gestart voor een goede tweedehands rolstoelbus (nieuw is onbetaalbaar). Onze vorige (inmiddels verkochte kapotte rolstoelbus) is helaas een enorme miskoop geweest. Binnen 2 weken na aankoop begon alle ellende al. De rolstoelbus stond regelmatig stil, en nu stond hij al sinds januari 2023 stil (gestrand met het hele gezin op de A12 en afgesleept, zie website Daan). Slecht starten, inhouden, onregelmatig lopen, en uitval van de motor. Boordcomputer geeft aan EGR. De EGR is schoongemaakt, vernieuwd en vervangen, maar continu blijft hetzelfde probleem terugkomen. De afgelopen 5 jaren heeft deze bus ons enorm veel geld gekost (op de website van Daan (wieisdaan.nl) staat heel veel geschreven over de kapotte rolstoelbus). Wij hebben er zelf geen enkel moment zorgeloos mee gereden. Het spaarpotje is inmiddels gewoon leeg! In de zomer van 2022 is er nog voor 1100 euro aan versleuteld.

Maar Daan is nu nog groter, en nog zwaarder... En we doen het weer als voorheen met de personen auto. Gaat dit goed nee, is dit nog lang vol te houden... nee... Op ons youtube kanaal (Huidige situatie met de auto) vindt je een video van hoe wij het op dit moment moeten doen. (Daan in en uit de auto tillen, absoluut niet fijn voor Daan, en niet te doen met zijn gewicht en lengte). Maar we zullen het op dit moment zo moeten doen.

Wie is Daan?

Daan is een 9 jarige jongen met een zeer zeldzame chromosoom 8 afwijking. Hij is 9 maar zijn ontwikkeling zit op gemiddeld 6 tot 12 maanden met enkele uitschieters tot 18 maanden. Hij heeft epilepsie, scoliose (60 graden)!!! Een zware rug operatie gaat nog volgen. Hij is slechtziend (nystagmus). Daarnaast kan Daan niet zelfstandig zitten, staan, lopen en ook niet praten. Daan behoeft 24x7 complexe zorg. Zijn situatie wordt hier slechts kort samengevat, wij hebben al jaren een website waar zijn en ons complete verhaal geschreven staat zie hiervoor WieisDaan.nl (in het menu 'wie is daan'.

Youtube kanaal (met vlogs)

Al sinds 2020 met enkele tussenpauzes proberen wij het dagelijks leven van Daan en dat van ons in beeld te brengen. Dit omdat zijn en ons leven 360 graden anders is dan het 'normaal'. Ben je benieuwd of nieuwgierig, bekijk dan gerust eens onze vlogs / video's. Ons youtube kanaal: youtube.com/wieisdaan

Op dit moment doen wij als ouders de zorg zelf voor Daan. Maar dit is niet lang meer vol te houden, wij zijn nu met een team professionals bezig om ook zorg deels uit handen te gaan geven, zodat wij even afgelost worden, want het vraagt heel veel om 24x7 aan te staan! Maar uiteraard doen wij dit met alle liefde. En zoals de papa van Daan zegt 'Ik ga door tot ik omval', maar dan is het eigenlijk al te laat...

Via deze steunactie willen wij nogmaals vragen of jij Daan wilt steunen in een andere, tweedehands (nieuw is onmogelijk en onbetaalbaar), fatsoenlijke, veilige en goede rolstoelbus, waar Daan veilig en comfortabel in vervoerd kan worden. Want wij rijden stad en land af! Dit omdat wij alle artsen van Daan in het WKZ (kinderziekenhuis in Utrecht) hebben. 

Hieronder nog eens alle kanalen waar je ons kunt vinden of informatie over Daan kunt vinden. Daarnaast zijn wij altijd heel open! Heb je vragen? MAIL! info@wieisdaan.nl 

Website: WieisDaan.nl
Youtube (vlogs): youtube.com/wieisdaan

Socials

- Facebook.com/wieisdaan
- instagram.com/wieisdaan

Voor alle mensen die Daan steunen in de vorm van een donatie, of het delen van deze crowdfunding actie (ook heel belangrijk) willen wij enorm danken! Dankjewel.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/06/2023 gestart
16010x bekeken

Actie georganiseerd door:

Dave Gerrits

Dave Gerrits

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/06/2023 gestart
16010x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog