πŸŒˆπŸ™Œ β€οΈβ€πŸ©Ή Help Gizzy naar een pijnloos hondenleven β€οΈβ€πŸ©Ή πŸ™ŒπŸŒˆ

πŸŒˆπŸ™Œ β€οΈβ€πŸ©Ή Help Gizzy naar een pijnloos hondenleven β€οΈβ€πŸ©Ή πŸ™ŒπŸŒˆ
Sarah Budts

Na meerdere abcessen hebben we een dure operatie nodig. Gizzy verdient het! Doneer & volg ons voor updates. 🐾❀️ #HelpGizzy

 

Drie jaar geleden adopteerde ik Gizzy uit RoemeniΓ« omdat ik graag een straathond een liefdevol thuis wilde bieden. Gizzy is alles wat je zoekt in een trouwe viervoeter: lief, speels, trouw, gevoelig, knuffelbaar, en ieders vriend. Zelfs Robke, de papegaai van mijn huisgenoot, en mijn kat Wushi mogen vrij rondlopen van haar.

Plotseling kreeg ze veel pijn en wilde ze niet meer spelen. De eerste en tweede keer barstte haar huid open op verschillende plekken. Na dit probleem vier keer te hebben meegemaakt, bleef het bij antibiotica en tijdelijke oplossingen. Deze week zag ik dat het abces weer opkwam. Het veroorzaakt zo veel ongemak: zwelling van de huid, pusvorming, pijnlijke ontlasting, en ze weigert te wandelen, eten of drinken.

Ze gaat dan onder narcose, dan spoelen ze de ontstoken zones, naaien ze alles weer dicht, maar laten twee gaatjes open met een drainage buisje erin, zodat het vuil zijn weg naar buiten kan vinden. Dit pijnlijke proces duurt bijna twee maanden, dit kan toch niet zo blijven duren?

Het is nu de vijfde keer dat ze dit meegemaakt en eindelijk heb ik een dierenarts gevonden die haar goed heeft onderzocht en de oorzaak wil weten, net als ik. Uit de resultaten blijkt dat er nog stukjes wervel, van haar staart die er niet meer is, in haar lichaam zitten, wat ontstekingen veroorzaakt. Gelukkig kunnen ze haar opereren, maar dit zal minstens 4050€ kosten. Als er complicaties zijn, kan dit nog oplopen, maar dat zullen we na de operatie weten🀞.

Gizzy is een parel 😍 van een hond en verdient een pijnloos leven. Wil je ons helpen om dat voor haar mogelijk te maken? Alvast bedankt voor jullie steun!

Liefs en knuffels van Gizzy en Sarah! πŸ™πŸ» β€οΈβ€πŸ©Ή πŸ™πŸ»

P.S: We houden jullie op de hoogte met foto's en informatie over Gizzy, "De schattigste hond ter wereld"! πŸ˜‰"

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/05/2024 gestart
332x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sarah Budts

Sarah Budts

 
Actie loopt tot 31/07/2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/05/2024 gestart
332x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Medisch
Misbruik melden