Help fronzy weer lopen

Help fronzy weer lopen

Fronzy moet met spoed geopereerd worden. Maar er is geen geld voor alsjeblieft help fronzy

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Spoed operatie fronzy

Spoed operatie fronzy | Geld inzamelen

 

Lieve allemaal

 

Ik schrijf dit bericht omdat ik financiele hulp heb voor de operatie van mijn hondje Fronzie.

Fronzie is slechts 6 maanden oud en is nu al gediagnosticeerd met de zwaarste vorm van patella.

Afgelopen vrijdag viel mij op dat Fronzy niet speelde met haar zusje, ze bleef maar stil zitten, toen ik haar nakeek viel mij meteen op dat haar linkerpootje de grond niet meer raakte, ze hield hem opgetrokken. Ik ben meteen met haar naar de dierenarts gegaan die aan haar linkerpoot de zwaarste vorm van patella vaststelde, haar knie is uit het gewricht en gaat er niet meer zelf in, de enige optie is een operatie.

Vrijdag 22 september word ze door een gespecialiseerd dierenarts gezien, waarbij er foto's gemaakt gaan worden van haar knie, dit gebeurt onder een lichte sedatie. De kosten hiervoor zijn al 200 euro en daar begint het probleem al, door onvoorziene financiele tegenslagen ben ik nu niet in de mogelijkheid dit te betalen, daarbij komt dan nog de operatie die tussen de 800 en 1000 euro gaat kosten. 

Ik probeer natuurlijk alles om ook zelf financieel bij te dragen, ik probeer extra spulletjes te verkopen en dat geld is voor de operatie, maar alleen ga ik dat niet redden en ondanks dat het me veel schaamte geeft ben ik helaas genoodzaakt deze doneeractie op te zetten. Om je hondje zo te zien met pijn, dat is onbeschrijfelijk verdrietig, je bent gewoon radeloos en machteloos. 

Ik hoop dat u mijn lieve Fronzie kan helpen, elke kleine donatie word enorm gewaardeerd en ik zal via deze pagina jullie op de hoogte houden van de vorderingen en updates omtrent Fronzie

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/09/2023 gestart
55x bekeken

Actie georganiseerd door:

Claudia Gambula

Claudia Gambula

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/09/2023 gestart
55x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog