Help Fabiola haar studie afronden!

Help Fabiola haar studie afronden!

“Your education is a dress rehearsal for a life that is yours to lead.” - Nora Ephron

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo iedereen,

Mijn naam is Fabiola. Ik ben geboren in Kameroen en woon sinds mijn vijfde in Nederland. Mijn leven hier is allesbehalve makkelijk geweest. Van kindertehuizen tot pleeggezinnen en het vechten om in Nederland te mogen blijven, het was een lange en moeilijke weg. Maar ondanks alle obstakels gaf ik nooit op. Of het nou ging om een nieuwe taal leren aclimatiseren, op me 15e op mezelf wonen, maakte niet uit. Toen kwam de tijd, ik haalde mijn middelbare schooldiploma en wilde verder studeren om een nieuw leven op te bouwen.

De emotionele onrust en strijd maakten dit echter niet eenvoudig. Het heeft me een paar jaar gekost om hard aan mezelf te werken en mijn draai te vinden. Drie jaar geleden voelde ik me eindelijk sterk genoeg om voor mijn toekomst te vechten. Voor mij is een diploma namelijk meer dan een middel om een goedbetaalde baan te krijgen. Het symboliseert alles waar ik door de jaren heen zo hard voor heb gevochten. Het bewijst dat het niet uitmaakt hoe vaak je valt, zolang je maar weer opstaat en blijft vechten.

Drie jaar geleden begon ik aan een studie die ik geweldig vind. Ik behaalde mijn propedeuse met volle punten (60 punten) en een gemiddelde van 7,5. Zelfs COVID kon me niet tegenhouden. Maar met alle financiële problemen en het combineren van werk en studie was het een zware opgave. Toch geef ik niet op.

Daarom doe ik deze oproep. Het is moeilijk voor mij om hulp te vragen, maar ik geloof nog steeds dat er goede mensen in de wereld zijn. Daarom zet ik mijn trots opzij. Ik heb jouw hulp nodig om mijn droom te verwezenlijken. Het geld zal worden gebruikt voor mijn collegegeld (inclusief een kleine achterstand van het afgelopen schooljaar), boeken en andere schoolbenodigdheden, zodat ik me volledig kan concentreren op mijn studie.

Ik hoop dat je het in je hart kunt vinden om mij te steunen in mijn laatste studiejaar. Jouw hulp zou meer betekenen dan woorden kunnen uitdrukken!

Met vriendelijke groet,

Fabiola

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/06/2024 gestart
21x bekeken

Actie georganiseerd door:

Fabiola Ashu

Fabiola Ashu

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/06/2024 gestart
21x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog