Help een Droom Waarmaken voor de Familie Diepeveen

Help een Droom Waarmaken voor de Familie Diepeveen

Geef een gezin met niet aangeboren hersenletsel en ms de mogelijkheid om de leuke dingen nog te doen nu het nog kan

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

De Vader van de Familie: Twee Beroertes

Negen jaar geleden veranderde het leven van de familie Diepeveen voorgoed. Vader Roy kreeg plotseling een beroerte. Terwijl de familie nog herstellende was van deze schok, volgde binnen negen een tweede beroerte. De gevolgen hiervan waren enorm: Peter kan niet meer werken en heeft hulp nodig bij alledaagse taken. 

 

 De Moeder van de Familie: Leven met MS

Alsof dit nog niet genoeg was, kreeg moeder Merel de diagnose Multiple Sclerose (MS). Deze onvoorspelbare en slopende ziekte maakt haar dagen vaak zwaar en onvoorspelbaar. Ze heeft regelmatig last van extreme vermoeidheid en pijn, waardoor ze niet meer kan werken en beperkt is in haar mobiliteit. 

  

Een Dappere Dochter van 10: Mila

Mila, de 10-jarige dochter van Merel en Roy, heeft het moeilijk met de situatie van haar ouders. Ze ziet dagelijks de worsteling van haar ouders en moet op jonge leeftijd al veel verantwoordelijkheid dragen. Het gezin probeert het beste te maken van elke dag, maar het valt Mila zwaar om haar ouders zo te zien lijden. 

 De Droom van de Familie: Een Camperbusje 

Wat de familie Diepeveen nog op de been houdt, is de droom om samen te kunnen reizen en herinneringen te maken, ondanks hun beperkingen. Een camperbusje zou hen de vrijheid geven om er samen op uit te gaan, zonder afhankelijk te zijn van hotels of andere voorzieningen die niet altijd geschikt zijn voor hun situatie. Het zou hen de mogelijkheid bieden om te genieten van de natuur en tijd met elkaar door te brengen, weg van de dagelijkse zorgen. 

  

Uw Steun Maakt Het Verschil

We hebben uw hulp nodig om deze droom waar te maken. Elke bijdrage, groot of klein, brengt de familie Diepeveen een stap dichter bij het realiseren van hun droom. Met uw donatie kunnen we een camperbusje aanschaffen dat speciaal is aangepast aan de behoeften van Merel en Roy, zodat ze samen met Mila kunnen genieten van onvergetelijke momenten. 

  

Doneer nu en help de familie Diepeveen op weg! 

Samen kunnen we dit gezin de kans geven om ondanks alle tegenslagen toch te genieten van het leven en waardevolle herinneringen te creëren. Alvast hartelijk dank voor uw steun! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/07/2024 gestart
19x bekeken

Actie georganiseerd door:

Roy Diepeveen

Roy Diepeveen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/07/2024 gestart
19x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog