Help Bully voor zijn operaties! 🍀🙏🏻

Help Bully voor zijn operaties! 🍀🙏🏻

Wij hebben dringend geld nodig voor een hond in opvang bij mij persoonlijk. 2 kruisbanden achter moeten een operatie hebben.

 

🐾 Bully in opvang 🐾

Hallo iedereen, langs alle mogelijke manieren probeer ik geld in te zamelen voor mijn opvanghond die dringend geopereerd moet worden aan twee kruisbanden achteraan. Ik hoop echt dat we het zo snel mogelijk bij elkaar krijgen. Het kereltje heeft het echt nodig… 

hieronder kan u de beschrijving lezen die op onze Facebook pagina staat van SD Rescuedogs 

Zoals jullie allemaal opgemerkt hebben hebben we een aantal weken niks gepost van Bully….. waarom?

Het was voor ons als samenwerkend koppel enorm moeilijk qua Bully zijn medische kwalen…

Bully kwam bij ons op 30 april 2023. Hij is aangekomen bij ons met 34 kg, hij was al mager maar wij dachten mits meer voeding (Sanimed) krijgen we hem wel dik 😞 maar nee, een halve kilo per dag hielp niet.

Ik wist uiteraard dat hij al wat problemen had met zijn hart dus op 01 juni 2023 gingen wij met hem voor een hartecho…. Deze was wel en niet goed. Een gezond hart was het niet maar oké, het kon er mee door… helaas wel 33 kg gewogen.. 😞🐾 we kregen als tip. Geef maar wat extra pasta en groentjes en vers vlees, lekker erop mengen… dus deden we dit.. maar bully bleef zo mager. Aangezien ik na 3 weken geen verbetering zag en hij ook soms enorme moeite had met opstaan, wilde ik een heup en rugscan laten maken. Wij maakte de afspraak op 03/07 bij dierenkliniek Randstad te Borsbeek.

Hierbij woog Bully bij binnenkomst 33.10 kg.. 10 gram op 4 weken erbij. Niet goed uiteraard…. De dierenartsen hadden moeite om hem goed te onderzoeken maar oké, still zonder narcose een rugonderzoek en heup en staart. Maar hij reageerde fel op zijn poot links… wij merkte al een week van veel vocht ophoping in zijn poten.

Uiteindelijk onze dikke vriend toch onder narcose en jawel…. Zowel zijn linkse poot als rechtse poot achteraan gescheurde kruisbanden… 😞😞 plus dat hij nog eens extra last had van een bacteriële schimmelinfectie dus jawel, antibiotica en pijnstillers… 1) bully blijft moeite hebben met vertrouwen naar nieuwe mensen maar hier werken we aan door middel van muilkorf. 2) dierenartsen kunnen niet garanderen of zijn gewicht komt door pijn kruisbanden of nog iets onderliggend… 3) we moeten rekening houden met zijn hartconditie dat het mogelijk is dat hij in de narcose blijft tijdens de operaties… 🙁😞🍀 maar…… het waren voor ons mentale zware weken. Welke keuze moeten we maken voor bully? Een hond met deze medische kosten gaat natuurlijk niemand adopteren… plus zijn gemanifesteerd gedrag, man… ik heb gehuild en gehuild en overdenken en maar aan mensen meningen vragen, denken dat je wijzer wordt bij de dierenartsen… het was heavy & zwaar… maar uiteindelijk hebben ik en mijn lieve partner waar bully enorm veel aan heeft gekozen om te gaan boksen en vechten om zijn geld voor zijn kruisbanden bij elkaar te krijgen! 🍀🙏🏻😳 maar we hebben jullie hulp echt echt brood nodig.

Alle foto’s staan hieronder… ik ga vanalles doen om dit geld bij elkaar te krijgen. De operaties gaan vanaf september van start dus tot dan moet het me toch lukken om het geld bij elkaar te krijgen! 😳❤️🍀

Offerte werd opgemaakt door kliniek. We kregen een mooie korting van 300€ per poot als we het bij hun laten doen !

Er staan ook foto’s van de rekening NON PROFIT bij hoeveel er nu al opstaat. Er stond meer op maar door de dierenarts bezoekjes is er al wat gespendeerd daaraan. Delen jullie en helpen jullie Bully? We moeten proberen! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

Bully zal in augustus nog eerst mee op vakantie gaan en in september zodat we zeker zijn dat de bacteriële infectie onder controle is!

We doen echt alles voor hem, hij laat ons ook veel zien dus… het zal zwaar worden voor hem…. 16 weken revalidatie. Een operatie van maar liefst 3800€ tot 4000€ ! 😞🙁 help bully ! 🙏🏻❤️

 

Help Bully!!!! 🙏🏻❤️🍀😳

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15/07/2023 gestart
181x bekeken

Actie georganiseerd door:

Suzanne van der Kruk

Suzanne van der Kruk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15/07/2023 gestart
181x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden