HELP ASTRID GENEZEN

HELP ASTRID GENEZEN
Deel deze actie via:

Ruim een jaar geleden kreeg Astrid de diagnose kanker, een agressieve vorm. Haar wereld stond ineens op de kop...

 

Ruim een jaar geleden kreeg Astrid de diagnose kanker, een agressieve vorm, anuskanker. Op dat moment had een heel goede vriendin van haar al een hele tijd kanker. Astrid was daar heel dichtbij, erg betrokken en behulpzaam waar ze maar kon. En toen kreeg ze zelf de diagnose. Heel even stond haar wereld op z’n kop, maar Astrid ging niet bij de pakken neerzitten en was vastbesloten helemaal uit te zoeken hoe dit aan te pakken. Ze kwam er al gauw achter dat haar kanker een vrij zeldzame vorm van kanker is waar de reguliere zorg nog weinig ervaring mee heeft. 

Astrid is een vrouw die heel natuurlijk leeft, altijd bezig met plantjes en kruiden en ze eet alleen voedsel dat heel natuurlijk is, nooit chemie. Puur natuur, zo is Astrid. Chemie hoort niet thuis in een menselijk lichaam, zegt ze altijd. Dus was het niet zo verwonderlijk dat ze niet koos voor chemotherapie. Bestraling wilde ze aanvankelijk wel, maar hoe dichterbij de datum van de eerste bestraling kwam, hoe meer haar hele lichaam riep nee, nee, nee…… Haar hele gevoel zei dit niet te doen. En ondanks de angst die haar werd ingepraat door een arts, besloot ze haar eigen gevoel te volgen en geen bestralingen te gaan doen. Ze ging wel op zoek naar alternatieven, want dat er iets nodig was, was wel duidelijk. Ze bestudeerde boeken, zocht op internet, deed consulten bij alternatieve artsen en natuurgenezers. Ze paste haar voeding aan, slikte middeltjes, pilletjes, supplementen, tincturen, daarnaast kreeg ze infusen, bloedonderzoeken, speciale testen. Maar de kanker bleef groeien, wat ze ook deed. En het spaargeld raakte op….

En toen vond Astrid  een zeer veelbelovende behandeling in Duitsland. Oncothermie, een vorm van Hyperthermie, maar dan speciaal voor kanker. Tumorcellen houden niet van warmte. Bij hogere temperaturen wordt het reparatuurmechanisme van de tumorcellen aangetast. Maar dat niet alleen, bij de hyperthermie ontstaan er hitte-schok-proteïnen (HSP). Deze eiwitten stimuleren ons immuunsysteem om gemuteerde cellen (tumorcellen) af te breken. Naast de Oncothermie wordt tegelijkertijd Papimi-therapie ingezet. Bij de Papimi therapie worden elektromagnetische pulsen van bijzonder hoge intensiteit op de kankercellen afgeschoten. Ook die breken de tumorcellen af (voor meer informatie hierover, zie het filmpje onder deze tekst).
Daarnaast worden infusen met vitamine C gegeven, die sterk werken tegen kanker. Gecombineerd met Curcumine-infusen. Curcumine is een wetenschappelijk onderbouwde therapie tegen kanker. 
Met al deze behandelingen wordt de kanker tegelijkertijd op allerlei verschillende manieren aangevallen. Maar dat is nog niet alles. Tegelijkertijd wordt er ook regelmatig een zeer specialistische behandeling toegevoegd, uitgevoerd door een professor van de Universitätsklinik in Frankfurt, de Transarteriële Chemo Embolisatie (TACE). Waarbij chemo heel gericht in een ader gespoten wordt die rechtstreeks naar de tumor gaat. Vervolgens wordt die ader gesloten. 

De combinatie van dit alles is de kracht van de behandeling. Het is ook een combinatie van alternatief en regulier. De behandelend arts heeft aangegeven dat zij met deze combinatie van behandelingen zeer goede resultaten boeken bij mensen met kanker. Astrid wil heel graag met deze combi-behandelingen beginnen.

Ook wij zijn ontzettend blij met deze ontwikkelingen. Een nieuwe kans voor Astrid. Voor haar goede vriendin kwam deze behandeling helaas te laat. Maar Astrid voelt zich sterk en vastberaden en wil deze kans ten volle benutten. 
Maar al die behandelingen kosten enorm veel geld. Geld dat zij en haar man Joop niet hebben.
Astrid, een vrouw die het tot haar levenswerk gemaakt heeft andere mensen te helpen die het moeilijk hebben. Altijd staat ze klaar. Altijd een luisterend oor en indien nodig veel meer. En nu heeft ze zelf hulp nodig. En daarom starten we deze actie. 
Wil jij Astrid ook helpen om deze kans ten volle te kunnen benutten? Doneer dan! Ieder bedrag hoe klein ook is welkom. Als het uit een goed hart komt, werkt het vast driedubbel goed.

Bedankt aan iedereen die wil helpen om voor Astrid deze veelbelovende behandeling in Duitsland mogelijk te maken. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/09/2022 gestart
8978x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Lia Jans

Lia Jans

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/09/2022 gestart
8978x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog