help alleenstaande mama

help alleenstaande mama
Deel deze actie

waargebeurd horrorverhaal

0 donaties
€ 0 van € 32.000 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo,

Het heeft me veel moed & tijd gekost om via dit platform mijn verhaal te doen. Na aandringen van vrienden dan toch maar in de pen gekropen omdat wij idd hulp nodig hebben.

Ons verhaal is lang, heel lang.

Zelf kom ik uit een destructieve relatie waar ik intussen jaren geleden zelf ben uitgestapt. Helaas is het horrorverhaal niet gestopt. Om deze reden, horror dus, dien ik me al te verontschuldigen dat ik een fictieve naam gebruik. Het is namelijk veel te gevaarlijk mijn echte naam te gebruiken. Ik was helaas niet alleen maar samen met een dochtertje. Zelf heb ik jarenlang therapie gevolgd om de angst onder controle te krijgen en opnieuw zelfvertrouwen te krijgen. Ben er nog niet maar toch sterk op weg. Voor mijn dochtertje is het een ander verhaal. Angst & weinig zelfvertrouwen blijven de bovenhand nemen. Maar daar wordt ook hard aan gewerkt … :)

Mijn ex was financieel heel krachtig. Ik helaas niet. Dit is ook zijn sterkte dat hij gebruikt. Hij ziet ons (dus ook de dochter) liever op straat. Doch heb ik altijd dmv hard en vooral veel werken het kunnen redden. Uiteraard vond hij het nodig om de rechtbank in te schakelen. Ook tot nu toe lukte het de advocaten te betalen. Idd, tot nu. Nu ontving ik een afrekening van maar liefst 32000 euro. Met negatieve saldo's waar ik in sta zal ik het helaas niet redden om dit te betalen. Heb reeds allerlei oplossingen gezocht maar helaas geen gevonden. Daar er reeds een persoonlijke lening loopt voor overige gerechtskosten hieromtrent is dit ook geen optie. Uiteraard doe ik er alles aan om het niet zo ver te laten komen dat we op straat belanden, vandaar nu via deze (helaas laatste) weg. Durf het bijna niet te schrijven maar is mijn laatste hulpkreet.

In dit verhaal schreef ik reeds dat het een volwaardige trilogie is. Zelf waan ik me dikwijls in één of andere Amerikaanse serie/film die onrealistisch lijkt. Helaas heb ik het beleefd en leef er nog middenin. Mijn droom is dan ook als de afrekening is betaald en de rechtbank uiteindelijk stopt (halleluja :)) ik mijn (ons) verhaal wil uitbrengen als boek. Het lijkt allemaal fictie maar oh zo waargebeurd… 

Hopelijk kan iemand me hier helpen. Alle beetjes helpen.

Wens iedereen al op voorhand te bedanken. Al is het maar om mijn verhaal hier te lezen.

Nog een fijne dag, avond toegewenst.

Single Mom X

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 4 dagen geleden gestart
30x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Single MOM X

Single MOM X

0 donaties
€ 0 van € 32.000 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 4 dagen geleden gestart
30x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog