Geef Tess terug een leven

Geef Tess terug een leven
Lut Van Keirsbilck
Deel deze actie via:

Haar grootste passies: dans, sport, acteren Haar persoonlijkheid: altruïstisch Haar leven: getekend door ernstige ziekte

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste bezoeker, beste lezer, beste geïnteresseerde,

Het is de hoogste tijd! Tess wil leven en haar passies terug opnemen. Ze wil kunnen werken, dansen, sporten (snowboarden en surfen), acteren, een gezin opbouwen, kinderen krijgen, uitgaan, en bovenal: ze wil kunnen leven zonder 24u/24u te moeten rekening houden met alle ernstige klachten en beperkingen van haar lichaam. De bindweefselproblemen (alle ernstige gevolgen daarvan en andere lichamelijke problemen) die overal in haar lichaam voor ernstige moeilijkheden zorgen, dag en nacht, kunnen enkel in het buitenland kans op verbetering krijgen.

Daarom is er heel dringend veel hulp nodig, want alles kost handenvol geld.

De behandelingen die ze nu toepast zijn symptomatisch en kosten 1000 euro per maand.

Maar ze wíl zo graag gewoon kunnen léven! Gezond zijn, genezen, een leven kunnen opbouwen. En verlost zijn van die symptomatische behandelingen. Enkel in gespecialiseerde centra en bij gespecialiseerde therapeuten en artsen, kan ze de juiste begeleiding, therapieën, onderzoeken, behandelingen, revalidatie enz. krijgen. Deze zijn beschikbaar in o.a. Londen, Canada, New York, enz., helaas niet in eigen land.

Er is nog een lastige weg te gaan, maar we blijven vechten. Ze moet nu kunnen vertrekken. Er is al te veel leven verloren gegaan en ze blijft te veel afzien. Om een voorbeeld te geven: soms heeft ze nachtenlang geen slaap door klachten die dat verhinderen. Soms kan ze helemaal niets doen omdat hevige hartkloppingen, kortademigheid, spierzwakte en duizeligheid het onmogelijk maken. Maar sowieso heeft ze al haar klachten in ernstige graad dagelijks, waardoor ze haar verhinderen om een leven op te bouwen.

Help haar aub om toch nog opnieuw vooruitzichten op leven terug te krijgen. Wij zijn enorm dankbaar voor alle hulp. Alvast erg bedankt om dit te willen lezen en bekijken 🙏 ❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/02/2022 gestart
314x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lut Van Keirsbilck

Lut Van Keirsbilck

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/02/2022 gestart
314x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg
Misbruik melden