Geef Duco een glimlach terug met jouw donatie

Geef Duco een glimlach terug met jouw donatie

Geef Duco een glimlach terug met jouw donatie, zodat hij weer gezond - samen met zijn baasjes - mag genieten van het leven.

 

Hi, ik ben Duco en ben 11 jaar oud.
Misschien zie ik er wel guitig en leuk uit op de foto, maar eigenlijk ben ik heel verdrietig. Mijn baasjes zijn in korte tijd na elkaar overleden. Gelukkig nemen mijn ‘nieuwe’ baasjes de zorg voor mij over. Zij willen mij, juist in deze verdrietige tijd, niet kwijt. Daarom hebben mijn verzorging samen goed geregeld. Alleen heb ik veel pijn in mijn bekkie en nu blijkt na een bezoek aan de dierenarts dat al mijn tanden, kiezen en waarschijnlijk ook de wortels in mijn kaak ontstoken zijn. Daarom vind ik eten nu ook wel heel erg lastig en pijnlijk. En heel eerlijk, dit komt door achterstallig onderhoud, omdat mijn baasjes het niet konden betalen. Neemt niet weg dat ik wel erg geliefd was en gelukkig nog steeds ben!
Maar voor mijn huidige baasjes is het bedrag voor de behandeling van 1800 euro wel erg hoog. Er is al wel gekeken en gecheckt of zo’n dure behandeling zin heeft. Tja, ik ben natuurlijk al wel 11 jaar oud! Maar de dierenarts heeft gezegd dat ik zeker nog vijf jaar meekan als mijn bekkie weer gezond is. En dat willen mijn huidige baasjes ook heel graag. Want om mij nu ook nog te moeten missen, maakt alles wel extra zwaar. Kun jij me helpen met een bijdrage? Daar maak je mij en mijn ‘nieuwe’ baasjes dolgelukkig mee. Dankjewel!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21/01/2024 gestart
662x bekeken

Actie georganiseerd door:

Paula De Groot

Paula De Groot

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21/01/2024 gestart
662x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog