Geef bente een opleiding tot hulphond

Geef bente een opleiding tot hulphond
Jessica  Erades
Deel deze actie via:

Mijn dochter is geestelijk ziek. We willen bente laten opleiden tot Hulphond voor haar ptss.

 

Sterre is geboren in een gezin met huiselijk geweld, tussen mij en haar verslaafde vader.

Toen sterre anderhalf was, was ik zwanger. Haar vader heeft me in me buik geschopt waardoor haar zusje in mijn buik is overleden. Ze heeft ook meestal gezien hoe haar vader mij door het huis heen sloeg en schopte.

Omdat haar vader zzp-er was maar altijd onder invloed was van drugs en drank, kon hij zijn werk niet uitvoeren en konden we dus geen rekeningen meer betalen. Toen we ons huis uitgezet waren, zijn we bij een neef van hem ingetrokken, maar toen werdt het gebruik van haar vader steeds erger en het geweld tegen mij ook. Op een geven moment bleef hij op me inslaan (daar wad sterre bij en net 2 jaar) als ik niet gevlucht was met sterre, had ik het niet na kunnen vertellen.

Na aangifte gedaan te hebben kwamen we terecht in een  crisisopvang. Daarna hebben we in 3 blijf van me lijf huizen gezeten. Dat was moeilijk, steeds weer een andere omgeving, steeds weer opnieuw vrienden maken.

Toen sterre 3.5 jaar was kregen we eindelijk een eigen huisje.

Haar vader was “afgekick” zoals hij zei, dus hij mocht sterre in het bijzijn van mij weer zien. Dat ging een tijdje goed, rot hij weer ging drinken en agressief werd tegenover ons dus toen heb ik hem de deur uitgezet. Een tijdje later wordt haar vader bij ons voor de deur afgezet door zijn broer, en zo heeft hij hier bijna drie weken dronken op de bank gelegen. Sterre smeekte hem om te stoppen met drinken. We zeiden tegen.hem, je drinkt je nog dood. Nadat hij weer agressief werd, tegen sterre, heb ik hem eruit gezet.

Dagen konden we hem niet bereiken. En toen stond er op zondagmiddag politie aan de deur. Hij was overleden aan een hartstilstand en ze hebben hem pas na 2 dagen gevonden, met 2 flessen wodka, drugs en allemaal bierblikken in zijn huis. Toen was sterre 8 jaar.

En toen begon het voor sterre, van de ene na de andere therapeut. Toen kwamen we bij Jeugd en Gezin terecht, waar ze traumatherpie kreeg (emdr). Dit werkte niet omdat ze meervoudige trauma's heeft. Na testen is er uitgekomen dat sterre ptss, stressstoornis, verlatingsangst, adhd, agressieve neigingen, paniekaanvallen, straatangst, mensenschuw is en subsidiabel neigingen heeft.

Toen werdt mijn vader ziek. 8 maanden heeft hij tegen kanker gevochten. En is op 24 december 2021 overleden.

Hij had de vaderrol overgenomen en was haar beste vriend. En toen knapte er iets bij sterre. Ze is nu doorverwezen naar fornhese. Begin maart krijgt ze diagnostische testen en ontwikkelingstesten. (metaal is sterre 8 terwijl ze nu 13 jaar is.

Op dit moment gaat ze niet naar school. Ze slaapt s nachts niet en heeft nachtmerries. Ze snijt zichzelf, altijd maar hoofdpijn, misselijk van de stress en ze is altijd maar boos. Ze is zwaar depressief en gaan niet meer naar buiten. Winkels gaat ze niet in vanwege de drukte en mensen die er zijn. Ze wil niet meer leven. 

Gelukkig krijgt ze nu stemmingstherapie en beginnen de diagnostisch testen bijna (wachtlijst). Dit doen ze bij fornhese om een duidelijke indicatie te krijgen, voor der opname bij de psychiatische instelling fornhese. Nu hou ik haar 24 uur per dag in de gaten. Ze kan niet alleen thuis zijn, ik ben zo bang dat ik haar dan vindt (dat ze zich zelf van het leven heeft beroofd)als ik sterre alleen laat. Dus ik moet als ik weg moet altijd een oppas hebben.

Graag willen sterre en ik dan ook onze pup bente van 11 maanden laten opleiden tot Hulphond voor haar. Zodat ze weer naar buiten kan. Bente opleiden, help sterre bij haar paniekaanvallen, nachtmerries en ook om weer een leven te kunnen krijgen. De kosten van een blindengeleidehond worden vergoed. Maar een hulphond voor ptss, daar worden de kosten niet van vergoed.

Bewijsstukken zijn bijgeleverd bij de foto's.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
6 dagen geleden gestart
214x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Jessica  Erades

Jessica Erades

 

Donaties

 
Toon alle donaties
6 dagen geleden gestart
214x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog