Gedachtegoed Vroegop

Gedachtegoed Vroegop
D. Jansen

Vrijwilligers zetten zich in voor de arme mensen en gezinnen in ons eigen land. Meer info op www.gedachtegoedvroegop.nl

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoe kunnen wij samen mensen helpen?
Onze vrijwilligers kunnen mensen helpen middels een plan van aanpak door samen te kijken naar de problemen die spelen en daar tegenover oplossingen te plaatsten die snel en effectief uitvoerbaar zijn.

Alleen ervaringsdeskundigen zetten zich in om dit te realiseren. Zij weten inmiddels dat vele (overheids)instellingen met hun zogenaamde hulpverlening niet functioneren en met commerciële verdien modellen alleen maar baat hebben bij hun schade en schuld systeem.

Wij proberen bijvoorbeeld te voorkomen dat er een beslag op eigendommen of salaris wordt gelegd waar een ieder zo hard voor werkt. Maar ook gewoon eenvoudige zaken als het vervangen van bijvoorbeeld een wasmachine en speelgoed voor kinderen. En ook via het internet brengen we mensen met elkaar in contact om elkaar te helpen. Ondernemers zijn daarom ook welkom in ons netwerk. 

Elk leven is uniek en elk verhaal daar aan verbonden ook. Wij kunnen daar niet over oordelen. Er kan op vele manieren gedeeld worden.

Mensen kunnen bij ons hulp zoeken om de weg te vinden naar meer rust en stabiliteit in eigen leven. Soms is het maar een klein steuntje in de rug dat al helpt. Dit omdat het zo belangrijk is dat een mens de draad weer op kan pakken en haar waardigheid weer terug vind. Een stabiele toekomst opbouwen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook wanneer u hulp zoekt hoeft u geen schaamte te hebben, want onze vrijwilligers weten als geen ander wat het is om aan de rand van de samenleving te belanden. 

Ons gedachtegoed is gebaseerd op de  optimistische levenshouding van de Familie Vroegop

Doel van ons gedachtegoed is dat mensen weer kunnen leven in vrijheid. Elkaar gaan helpen. Zelf de draad weer oppakken en gemotiveerd raken anderen te helpen. Delen in vrijheid en rust krijgen. Er staan bij ons al veel mensen klaar om te delen en te helpen. 

Wilt u zelf delen en helpen?
Dit kan op vele manieren. Landelijk of bij u in uw woonplaats helpen wij mensen met elkaar te verbinden. Het netwerk van Gedachtegoed Vroegop brengt mensen weer in contact met elkaar om er voor elkaar te zijn.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/03/2023 gestart
116x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Gedachtegoed Vroegop

Gedachtegoed Vroegop

Actie georganiseerd door:

D. Jansen

D. Jansen

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/03/2023 gestart
116x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog