From Paris to Bornem

From Paris to Bornem
Daan Goossens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo iedereen!

In juni 2019 ben ik mijn vader op 66-jarige leeftijd verloren aan hersenkanker, glioblastoom graad IV. Wellicht hoef ik jullie niet uit te leggen wat een enorme impact dit gehad heeft.

Mijn vader was een fervent fietser. Hij droomde er vaak van dat zijn zonen, mijn broer en ikzelf, wel eens mee zouden fietsen. Maar wij hadden er weinig interesse in. Wij waren voetballers.

Ironisch genoeg zijn mij broer en ik beginnen fietsen na het overlijden van onze vader. Dit naar aanleiding van de "1000km Kom op tegen Kanker", waaraan we nu jaarlijks deelnemen.

En hier sta ik dan, enkele jaren, fietsen en vele trainingsuren later. Ik vind de '1000km Kom op tegen Kanker' een zeer mooi initiatief en zal me hiervoor blijven inzetten. Maar graag wou ik een project steunen dat zich specifiek richt op onderzoek en behandeling van kwaadaardige hersentumoren. We hebben thuis zelf moeten ervaren hoe machteloos de medische wereld op dit vlak nog staat. Omdat het minder patiënten betreft, is er ook minder geld beschikbaar voor onderzoek. Zo kwam ik bij het Dieters Fonds terecht.

Onlangs hoorde ik in de wagen het liedje 'From Paris to Berlin'. Dit bracht me op het idee om “Van Parijs naar Bornem” (mijn woonplaats) te fietsen.

Dit zou ik in juni 2023 willen doen. In één trek van Parijs naar Bornem fietsen, in minder dan één dag. Het verzamelde sponsorgeld zal ik integraal aan het Dietersfonds schenken.

Via deze link kan u lezen wat het Dietersfonds juist is en wat ze doen. LINK: http://www.dietersfonds.be/

Elke bijdrage, groot of klein, telt! Het ingezamelde geld gaat integraal naar het Dietersfonds.

Alvast 1000 maal bedankt! U maakt een verschil!

Groetjes,

Daan Goossens

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/02/2023 gestart
232x bekeken

Actie georganiseerd door:

Daan Goossens

Daan Goossens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/02/2023 gestart
232x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog