Flyer Upstreet5 5.20 Lage Instap

Flyer Upstreet5 5.20 Lage Instap
David Meijer

Help mij om dit bedrag bij elkaar te krijgen

 

Productomschrijving

De Flyer Upstreet5 5.20 met lage instap is de stedelijke uitvoering en instapmodel van de Flyer modellen. De e-bike is speciaal ontworpen voor gebruik in stedelijk gebied. De sterke aandrijving, krachtige verlichting en de bagagedrager zorgen voor een optimaal alledaags gemak. Deze Upstreet beschikt over een luxe en krasbestendig display, waarop dag en nacht duidelijk de snelheid afgelezen kan worden. In het frame zijn daarbij alle kabels en de aandrijving fijn weggewerkt. De mooie afwerkingen maken deze e-bike echt premium voor tot wel 100 kilometer rijplezier bij een volle accu.

Flyer Upstreet voorzien van krachtige Panasonic motor

 

De Flyer Upstreet heeft een betrouwbare Panasonic GX Power Plus (75Nm) motor, die meer dan voldoende kracht om je gemakkelijk te verplaatsen. Met een Panasonic 4A oplader inbegrepen, wordt de accu ook weer snel opgeladen na gebruik.

Veiligheid en comfort staan voorop bij Flyer

 

Veiligheid staat bij Flyer hoog in het vaandel. Zo beschikt de Flyer Upstreet5 over een krachtig licht die zorgt voor optimale zichtbaarheid in het donker. Ook beschikt de Flyer Upstreet5 over hydraulische schijfremmen die het mogelijk maken in volledige controle vaart te minderen of tot stilstand te komen. De traploze versnellingsnaaf zorgt voor een comfortabel beentempo bij zowel vlak als glooiende wegen. De 28 inch brede banden zorgen daarbij voor een goede wegligging en goede grip. Al met al een compleet instapmodel e-bike voor fietsplezier voor jaren.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24/02/2024 gestart
167x bekeken

Actie georganiseerd door:

David Meijer

David Meijer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24/02/2024 gestart
167x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden