Film opera uitvoering Wokmuziektheater

Film opera uitvoering Wokmuziektheater

22 tm 24/11 speelt WOKMUZIEKTHEATER Weert de opera Zampa de piraat. Hier willen we graag een videoregistratie van laten maken

 

Op 22 t/m 24 november aanstaande speelt WOKMUZIEKTHEATER Weert de opera Zampa de piraat van de Franse componist Ferdinand Herold uit 1831 in het Munttheater te Weert. Deze prachtige, maar zelden uitgevoerde opera zou je kunnen beschouwen als Pirates of the Caribbean, gone Opera! Het is een verhaal vol woeste piraten, een romantische liefde en bovennatuurlijk ingrijpen. En het loopt nog goed af ook. Hoofdfiguren zijn het verliefde stel Camille en Alphonse en de piratenkapitein Zampa is de duistere tegenkracht van het verhaal. 

De opera wordt volledig scenisch uitgevoerd met medewerking van een professioneel orkest, 3 professionele zangsolisten, diverse toneelsolisten en een koor. Verder werken de leerlingen van de Vooropleiding Musical van het Valuascollege te Venlo mee. De opera wordt gezongen in de oorspronkelijke Franse taal. De dialogen zijn in het Nederlands.

Van deze uitvoering wordt een videoregistratiegemaakt. En dat is bijzonder, want op dit moment is nergens een videoregistratie van deze opera te vinden. Er zijn alleen audio-opnames beschikbaar. Deze registratie is daarom bijzonder en we hopen daar veel operaliefhebbers een plezier mee te gaan doen wanneer deze opname beschikbaar gemaakt kan worden voor een groter publiek. 

Om een en ander financieel mogelijk te maken wordt deze fundraising georganiseerd.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15/09/2024 gestart
453x bekeken

Actie georganiseerd voor:

WOKMUZIEKTHEATER

WOKMUZIEKTHEATER

Actie georganiseerd door:

Peter Niessen-Kruse

Peter Niessen-Kruse

 
Actie loopt tot 23/11/2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15/09/2024 gestart
453x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog