Een echt gezond nieuw jaar voor Poes Louka ?

Een echt gezond nieuw jaar voor Poes Louka ?
Lucretia Avermaete
Deel deze actie via:

Louka heeft FIP...maar we geven niet op ! We hopen Louka een echt gezond en gelukkig nieuw jaar te bezorgen.

 

Er kwam oproep voor opvang van een grote groep kittens en volwassen katjes waarvan we het merendeel konden plaatsen. Louka was er eentje van maar bleek helaas ziek.

Ze is nu 5 maanden en aanvankelijk heel gezond doch uitermate rustig voor een jonge poes. Ze kreeg niesziekte en dit bleef maar aanslepen. Extra voeding om aan te sterken gaf niet echt soelaas.  Een tijdje nadien werd na onderzoek duidelijk waarom haar toestand maar niet beterde… Louka lijdt aan droge F.I.P.  Onze medewerker Filip ging op zoek naar informatie en kwam tot de vaststelling dat sinds kort behandeling van deze ziekte mogelijk is...... elke dag een spuitje  (minstens 84 dagen lang*),  +/-89% slaagkans en duidelijke verbeteringen binnen de 7 dagen. Een duur medicijn (GS-441524), dat wel, maar we besloten om dit jonge leven dit een kans te geven !

En ja hoor, onze vreugde is groot want ook voor Louka trad er al verbetering op. Niettegenstaande het pijnlijke dagelijkse spuitje blijft ze oh zo lief, zelden zo een zalig poesje meegemaakt.

Maar het is eens te meer een grote aanslag op ons kleine werkingsbudget, klein budget waarmee we sowieso een zeer groot aantal poezen in onze opvang van dagelijkse verzorging en medisch toezicht voorzien.  
Daarom durven we een hulpkreet uitsturen en een beroep doen op milde donateurs om Louka mee een echt gezond en gelukkig nieuw jaar te bezorgen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15/12/2022 gestart
1180x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

vzw Allemaal Poezen

Actie georganiseerd door:

Lucretia Avermaete

Lucretia Avermaete

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15/12/2022 gestart
1180x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden