Donatie Uit met Autisme

Donatie Uit met Autisme
Romano Sandee

Uit met Autisme wil het mogelijk maken voor voor prikkelgevoelige mensen om uit te kunnen gaan naar bv. musea of pretpark.

 
€ 0 ingezameld

Uit met Autisme biedt verschillende mogelijkheden voor mensen met autisme om informatie in te winnen over hoe ze hun vrije tijd goed kunnen indelen, zoals de vele reviews, deelname aan het Uit met Autisme Testpanel en de faciliteitenpagina's waarin locaties aangeven welke faciliteiten zij bieden. Tenslotte worden er tools (kosteloos) aangeboden waardoor communicatie op uitgaansgelegenheden makkelijker word gemaakt voor mensen met autisme.

Tegelijkertijd weten veel locaties ook niet waar ze moeten beginnen. Er zijn veel musea, dierentuinen en pretparken die wel heel graag iets willen doen, maar simpelweg niet in het vizier hebben welke plekken in hun locatie prettig of onprettig zijn. En hoe dit op een goede manier opgelost kan worden. Het Uit met Autisme Testpanel kan deze tips geven.

Ik zou met Uit met Autisme uiteindelijk een stichting willen maken. Echter om tot een stichting te komen zijn hier kosten voor te maken van circa € 500,-. Vanuit de stichting wil ik uiteindelijk de projecten ondersteunen. Zoals dat de leden van het testpanel een tegemoetkoming kunnen krijgen in hun reiskosten en daardoor een drempel weggenomen kan worden om meer locaties én daarmee mensen met autisme voor een prikkelarm aanbod. Of het nu gaat om musea, dierentuinen of pretparken, of zelfs kleinere uitjes als restaurants, hotels, bowlingcentra of escape rooms: dat uit gaan voor een ieder prettig word. Daarbij begint het bij één ding: bewust zijn van de beperkingen op de locaties. En dat is helaas nog niet het geval.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/02/2024 gestart
117x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Uit met Autisme

Uit met Autisme

Actie georganiseerd door:

Romano Sandee

Romano Sandee

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/02/2024 gestart
117x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog