Crowdfunding Voorstelling Albolina Italië Tour

Crowdfunding Voorstelling Albolina Italië Tour
Marthy Hecker

Help om Albolina terug te brengen naar haar geboorteland, zodat ook de kinderen in Italië van DeDae kunnen genieten

 

DeDae brengt Albolina terug naar waar ze ontstaan is!
Precies 10 jaar geleden is de voorstelling Albolina onder leiding van Gia van den Akker geboren in Italië. In de afgelopen jaren heeft DeDae dit verhaal uit de Dolomieten op verschillende scholen en theaters gespeeld in Nederland. Meer dan 20.000 paar kinderoogjes hebben van deze muzikale familievoorstelling mogen genieten waar Albolina het ochtendlicht steelt en tot een onbeschrijfelijke schoonheid wordt ten koste van anderen. Maar kun je zomaar iets van de natuur stelen zonder anderen te schaden?

Na het succes in Nederland wil DeDae Albolina terugbrengen naar de kinderen van de scholen in Rome, Oriago, Gorizia, Varese, Lecco en Locarno. In samenwerking met de Italiaanse acteur Marco Conti en jullie hulp voor de reiskosten kunnen ook de Italiaanse kinderen genieten van voorstellingen en workshops. 

De school betaalt het onderkomen, de organisatiekosten en een vergoeding van € 100,-  per dag voor de 6 euritmiedansers, 2 musici, 1 technicus en de choreograaf. Om de tour te realiseren vragen wij u te doneren voor de reiskosten van € 4.100,- om Albolina terug te brengen naar haar geboorteland.
Grazie mille

Voor vragen of informatie mail info@dedae.nl of bel Marthy 0650827907

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/12/2023 gestart
1468x bekeken

Actie georganiseerd voor:

DeDae

Actie georganiseerd door:

Marthy Hecker

Marthy Hecker

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/12/2023 gestart
1468x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog