Cross Country USA per Adventure Bike

Cross Country USA per Adventure Bike
Roy Twickler
Deel deze actie via:

Een cross country reis door de Verenigde Staten en het rijden langs de mooiste routes in de VS.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

In Mei 2023 ben ik voornemens om een reis door de USA te gaan maken op de motor. Ik heb de optie om een motor te huren en  daarmee de reis te gaan maken, ik kan de optie nemen om mijn eigen Nederlandse motor naar en van de VS te verschepen en daarmee de reis te gaan maken, of ik kan in de Verenigde Staten een motor aanschaffen, deze door de US heenrijden en daarna verschepen en importeren in Nederland en voor de laatste optie heb ik jullie hulp nodig.

Ik heb deze Triumph Tiger 1200 XCa op het oog. Deze motor staat te koop in Texas en heeft een lage kilometerstand. De motor is uitermate geschikt voor hetgeen ik voor ogen heb, maar valt helaas buiten ruim buiten mijn budget.

Met deze steunactie wil ik geld inzamelen om de reis naar de VS te kunnen maken, de motor aan te schaffen, door de VS te rijden op de motor en hem aan het einde van de reis te verschepen naar Nederland en hem te importeren en op Nederlands kenteken te zetten. De motor zal dan vervolgens hier in Europa ingezet gaan worden voor een volgende reis (Europa -Azië).

Het hele proces van de aankoop tot het opschroeven van het NL kenteken, incl de reis vanuit Texas naar Nederland, zal ik vastleggen en publiceren op mijn YouTube kanaal en op mijn website. Hierdoor kunnen andere personen die mogelijk interesse hebben om dit ook te doen en een dergelijke reis te maken, mijn opgedane ervaring gebruiken in hun proces en natuurlijk is het ook gewoon superleuk om jullie als kijker mee te nemen op dit avontuur en de avonturen die hierop volgen.

Het geld dat ik ophaal met deze steunactie zal dan ook gebruikt worden voor de aanschaf van de motor, de reis door de VS, het verschepen van de motor en alle bijbehorende kosten en het importeren van de motor op Nederlands kenteken. En mocht er geld overblijven dan zal dat de basis vormen van de volgende reis die ik met de motor zal maken.

Uiteindelijk is het doel om de wereld rond te reizen per motor en al deze avonturen vast te leggen op YouTube en mijn website en andere social mediakanalen.

Alvast bedankt voor je bijdrage en ik zie je graag op MotovlogNL!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 2 dagen geleden gestart
23x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

MotovlogNL

MotovlogNL

TikTok icon

Actie georganiseerd door:

Roy Twickler

Roy Twickler

 
Actie loopt tot 5/05/2023

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 2 dagen geleden gestart
23x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Reis Wens Hobby
Misbruik melden