Coalitie2025

Coalitie2025
Jan Smit
Deel deze actie

Met Coalitie2025 wil ik graag met een zo’n groot mogelijke groep teamleden steun uitspreken aan de huidige oppositiepartijen.

0 donaties
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Verder wil ik de oppositie te helpen met het bereiken van de zwijgende meerderheid en de grote groep NIET-stemmers, die ons land nog rijk is. Dit om hen duidelijk te maken dat hun wel/niet stem, bij een eerstvolgende verkiezingsronde, een zeer duidelijke invloed heeft op de toekomst van ons land.

Ik zou daarvoor graag een landelijk debat-centrum en/of diverse informatie centra door heel het land willen opzetten. Daarvoor ben ik op zoek naar vrij ter beschikking of tegen gereduceerde huurprijzen gestelde bedrijfsruimtes, winkels en/of hallen om bijeen te komen. Via deze centra kunnen politici en politici in spe zich presenteren. Alsmede kunnen de vele alternatieve geluiden die ons land inmiddels rijk is geworden, zich in deze centra presenteren aan de inwoners van ons land.

Jan Smit

Heb jij als ondernemer een pand ergens leeg staan, of meerdere panden, en wil je die voor een paar jaar gratis ter beschikking stellen? Dan hoor ik graag via redactie@andersnieuws.nl van jou.

De toekomst … die bouwen we samen. Deze en de andere websites (#Andersnieuws #Coalitie2025 en #KickoutRutte4) staan wat mij betreft gratis ter beschikking van een ieder die graag een stem wil geven aan de oppositie tegen het huidige Rutte4 kabinet.

Jan Smit (initiatiefnemer)

Wil je meehelpen deze plannen te realiseren? Wordt dan teamlid en help mee om met jouw talenten vorm te gaan geven aan aan nieuwe nieuwswebsite en dit platform. Ik hoor graag van jou wat jij voor dit initiatief zou kunnen gaan betekenen.

Via deze Steunactie pagina zoek ik financiële steun om deze plannen mogelijk te maken, om kantoor materialen aan te schaffen, flyers te laten drukken, evenementen te organiseren etc.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/06/2022 gestart
378x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Jan Smit

Jan Smit

0 donaties
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/06/2022 gestart
378x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
Andere acties in: Evenement
Misbruik melden