Club van 100 Jaar De Hei

Club van 100 Jaar De Hei
Werkgroep 100 jaar De Hei
Deel deze actie

Word lid van de "Club van 100 Jaar De Hei" en steun de festiviteiten in het jubileumjaar!

145 donaties
€ 3990 ingezameld

Beste inwoners van Someren-Heide,

In 2022 gaan we met z’n allen een geweldig feest vieren, namelijk het 100-jarig bestaan van Someren-Heide. Heeft u er ook al zo’n zin in?

Een werkgroep is al volop bezig met voorbereidingen om er samen met iedereen uit De Hei een mooi jaar van te maken. Van vrijdag 22 april t/m woensdag 27 april zal er een feestweekend voor jong en oud georganiseerd worden. En ook verschillende verenigingen hebben al toegezegd om gedurende het jaar leuke activiteiten in het kader van 100 jaar De Hei te organiseren.

Maar… feestvieren kost geld. Om alle ideeën te kunnen realiseren en er samen een mooi jaar van te maken hopen we op financiële steun vanuit onze gemeenschap. Wilt u een steentje bijdragen? Wordt dan lid van de Club van 100 Jaar De Hei

 

Hoe word ik lid van de Club van 100 Jaar De Hei?

Lid worden kost géén 100 euro, en zelfs geen 100 gulden! We vragen een (eenmalige) bijdrage van 22 euro om lid te worden van ons gezelschap.

Wilt u ons met een hoger bedrag steunen? Dat mag natuurlijk altijd! U kunt dan zelf een ander bedrag invullen.

 

Waarom zou ik lid worden?

Als u lid wordt zien we u voortaan als supporter van De Hei. Het geld dat wordt opgehaald, zal gebruikt worden voor de organisatie van o.a. een feestavond, expositie, activiteiten voor jong en oud, jubileumaandenken en dorpsversiering.

Als dank voor uw steun, zal uw naam worden vermeldt op onze website 100jaardehei.nl! Daarnaast zullen we u per mail op de hoogte houden van het nieuws rondom 100 Jaar De Hei.

 

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar info@100jaardehei.nl. Of neem contact op met Ine van der Zwaan of Christian Hendriks. Als werkgroep willen we jullie alvast bedanken voor jullie steun!

 

DE HEI 100 JAAR, DAT VIEREN WE MET ELKAAR!

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 16-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Werkgroep 100 jaar De Hei

Werkgroep 100 jaar De Hei

145 donaties
€ 3990 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog