Brandweer vrijwilligers Weert in actie!

Brandweer vrijwilligers Weert in actie!
Brandweer vrijwilligers Weert

Tijdens het jaarlijkse evenement Fire Fighter Stair Climb proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Ambulance Wens.

 

De derde editie van de Firefighter Stair Climb wordt gehouden op zondag 15 september 2024. De trappenloop in het WTC in Almere is ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in New York in 2001, waar veel onschuldige mensen én veel moedige hulpverleners om het leven kwamen. Met dit evenement wordt er tevens geld opgehaald voor een goed doel namelijk: Stichting Ambulance Wens Nederland.

Concept:

Het concept is dat brandweermensen op zondag 15 september 2024 de sportieve uitdaging aan gaan om de 30 verdiepingen en 600 treden, in brandweerpak en met het gebruik van ademlucht, te bedwingen. Middels deze sportieve uitdaging willen ze geld inzamelen voor het goede doel: stichting Ambulance Wens.

Wij (de brandweer vrijwilligers van Weert) gaan deze sportieve uitdaging maar al te graag aan en proberen op deze manier zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Ambulance Wens 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/06/2024 gestart
223x bekeken

Actie georganiseerd door:

Brandweer vrijwilligers Weert

Brandweer vrijwilligers Weert

 
Actie loopt tot 15/09/2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/06/2024 gestart
223x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog