Brand in foodtruck verwoest de jongensdroom van Enrico Woudstra

Brand in foodtruck verwoest de jongensdroom van Enrico Woudstra
Debbie Woudstra

11 April 2024 ging Enrico’s foodtruck in vlammen op. Laten we hem helpen zijn jongensdroom opnieuw te verwezenlijken

 

Donderdagavond 11 April 2024, nog even ‘de puntjes op de i zetten’ en de foodtruck van Enrico was klaar voor het festivalseizoen. Hij was al 2 dagen druk aan het bellen met de verzekering over wat de beste keuze zou zijn, aangezien er nog wat haken en ogen aan zaten. Vrijdag zou de knoop doorgehakt worden en was eindelijk echt alles geregeld.

De eerste officiële klus van ‘the butcher boys‘ zou van 19 tm 21 April plaatsvinden bij het foodtruckfestival in Zwolle. Enrico en zijn compagnon Mike hadden er heel veel zin in. Helaas liep dat anders..

Tijdens het checken van de verlichting is het waarschijnlijk misgegaan en ontstond er kortsluiting. Binnen no time sloegen de vlammen uit het dak. Gelukkig kon Enrico zichzelf veiligstellen, maar moest hij met lede ogen toekijken hoe zijn jongensdroom in een vuurzee opging. Het enige wat er van over was, was een zwartgeblakerd geraamte.

Ik weet hoeveel ontzettend trots hij op zijn mooie truck was. Het was een flinke investering, die hem echt bloed, zweet en tranen heeft gekost en er is letterlijk niets meer van over. Ik gun hem zijn jongensdroom zo, vandaar deze crowdfunding. Hopelijk jullie ook. Elke donatie groot of klein is van harte welkom. Alvast bedankt namens mij.. 

Liefs Debbie

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/04/2024 gestart
7817x bekeken

Actie georganiseerd door:

Debbie Woudstra

Debbie Woudstra

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/04/2024 gestart
7817x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog