Bouw Samen met Ons aan Pourex

Bouw Samen met Ons aan Pourex

Als mede-oprichter van Pourex nodig ik u uit om deel te nemen aan onze missie om luxe horloges betaalbaar te maken.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik hoop dat deze boodschap u in goede gezondheid bereikt. Mijn naam is Oscar Nijland, mede-oprichter van Pourex. We zijn op zoek naar visionaire investeerders zoals u om samen met ons Pourex naar nieuwe hoogten te tillen.

Oscar hier. Een eigen bedrijf hebben is altijd mijn droom geweest. Met Pourex is het mijn kans. Elke dag werk ik keihard om die droom waar te maken. Doe je mee?

Over Pourex:

Pourex is niet zomaar een horlogemerk; het is een passieproject dat we zijn gestart om betaalbare luxe horloges toegankelijk te maken voor iedereen. Onze horloges zijn een uiting van vakmanschap, stijl en tijdloze elegantie. We willen niet alleen horloges verkopen, maar een levensstijl creëren die aansluit bij mensen die op zoek zijn naar kwaliteit zonder het bankrekeningnummer te laten schrikken.

Link naar de site: https://pourex-watches.com/

Waarom U van Belang Bent:

Uw visie en steun zijn van onschatbare waarde voor ons. We hebben plannen om Pourex te laten groeien en floreren, en we hebben uw hulp nodig om dit te verwezenlijken. Met uw investering zullen we:

Uitbreiden van Onze Horlogecollectie: We willen meer diversiteit bieden in onze horlogecollectie, en uw bijdrage zal ons helpen nieuwe ontwerpen te ontwikkelen die aansluiten bij verschillende smaken en voorkeuren.

Digitaal Adverteren: Met de juiste zichtbaarheid kunnen we Pourex tot bij liefhebbers van horloges brengen. Uw financiële steun zal worden gebruikt om doelgerichte digitale marketingstrategieën op te zetten en onze aanwezigheid online te vergroten.

Verbetering van de Productie: We willen de kwaliteit van onze horloges blijven verbeteren. Een deel van uw investering zal worden toegewijd aan het adopteren van geavanceerde productietechnologieën om aan de groeiende vraag te voldoen.

Klantgerichte Dienstverlening: Uw investering zal ook worden gebruikt om onze klantenservice te versterken, zodat we niet alleen kwaliteit kunnen leveren maar ook een ongeëvenaarde ervaring kunnen bieden aan onze klanten.

Teruggeven aan Onze Mensen:

Wat Pourex extra bijzonder maakt, is ons geloof in het delen van succes. Als blijk van waardering willen we, bij het behalen van ons investeringsdoel, in terugwerkende kracht aandelen toekennen aan de toegewijde mensen van Pourex die dag in, dag uit bijdragen aan ons succes.

Hoe U kunt Bijdragen:

Uw investering niet alleen als financiële steun maar als een partnerschap waarbij we samen groeien en succes vieren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een persoonlijk gesprek te voeren. Dank u voor uw tijd en overweging.

Met vriendelijke groet,

Oscar Nijland - mede-oprichter - Pourex Team

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/12/2023 gestart
79x bekeken

Actie georganiseerd door:

oscar nijland

oscar nijland

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/12/2023 gestart
79x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Bedrijven
Misbruik melden