Borstkanker behandelplan

Borstkanker behandelplan
Deel deze actie via:

SPOED INZAMELING! As salamoe alaikoem wa rahmatullahi wa barakatuh geliefde broeders en zusters,

 

Middels dit bericht willen wij jullie aandacht voor een jong alleenstaande moeder van 36 jaar met 3 jonge kinderen. Onze zuster is vorig jaar beproefd met de ziekte kanker, ze is gediagnosticeerd met borstkanker met uitzaaiingen. Na een aantal behandelingen in Nederland hebben de artsen aangegeven niets meer voor haar te kunnen betekenen. Ze is min of meer uitbehandeld in Nederland.

Er is in Duitsland een mogelijkheid voor een behandeling. De kliniek heeft een behandelplan klaar staan voor onze zuster. Onze zuster heeft alle hoop in Allah swt en wilt kosten wat het kost voor haar 3 jonge kinderen strijden. Om dit te bewerkstelligen hebben we een bedrag nodig van €20.000,- euro voor de kosten van de behandelplan. Na Allah swt en haar familie heeft deze zuster niemand die haar kan bijstaan. Daarom willen wij een beroep doen op jullie gulheid beste broeders en zusters.

 

Mohamed(vrede zij met hem) heeft gezegd:

Er zijn geen dagen waarin goede daden meer geliefd zijn bij Allah dan deze. (Al - Boekharie)

Aboe Hoerayrah (moge Allah tevreden zijn met hem) zei: “De boodschapper van Allah (Allahs zegeningen en vrede zijn met hem) heeft gezegd: ‘Eenieder die in deze wereld een gelovige van nood verlicht, Allah zal hem van enige nood verlichten op de Dag der Opstanding. 

Mocht je vragen hebben over bovenstaande of over donaties, dan kun je contact opnemen 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/07/2023 gestart
49x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mehmet Sumbul

Mehmet Sumbul

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/07/2023 gestart
49x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog