Baby-met-hartafwijking

Baby-met-hartafwijking
Deel deze actie via:

Steun aub mijn mama voor de extra rekeningen

 

Beste mensen,

Mijn zoontje heeft een openhartoperatie gehad, mijn hospitalisatie komt niet in alles tussen. Ondertussen is mijn ander zoontje van 3 jaar al 2 keer opgenomen met maag en darmontsteking en van dit jaar in juni met een longontsteking. Binnenkort is er terug een onderzoek bij mijn zoontje van 1 jaar voor zijn hart te controleren . En als hij terug een openhartoperatie moet ondergaan staan we opnieuw voor de kosten. Mijn ander zoontje heeft opnieuw een longontsteking en de ziekenhuiskosten lopen verder op. Zo verliezen we ons huis. Ik heb echt hulp nodig voor de financiële kosten. Alles staat op afbetalingsplannen en komen er enkel bij. We proberen te veranderen van hospitalisatie. En we kunnen pas volgend jaar in oktober veranderen. Ons contract zegt 3 maanden voor 1 oktober opzeggen. Hadden we dit geweten had het al opgezegd geweest. 

Foto is van onze Liam nog voor de openhartoperatie plaatsvond. Hij was toen 5 dagen jong toen hij de openhartoperatie kreeg. 

We willen voorbereid zijn als het opnieuw moet gebeuren. Tot volgend jaar houden we ons hart hier vast. Want we kunnen de kosten niet meer alleen dragen. 

In Artikel van Hln kan u heel het verhaal lezen. 

Liam kan nog niet lopen, binnenkort kine opstarten. Zou vaker voorkomen bij kindjes die iets intensief hebben meegemaakt op jonge leeftijd.

Bij kind en gezin hebben ze gezien dat Liam zijn ene oogiris kleiner is dan de andere. Wat kan duiden op een lui oog. En daarvoor operatie zou nodig hebben. Hopelijk nadat ik die dure hospitalisatie heb kunnen opzeggen.

Mijn oudste zoon heeft ASS type 9. En is 9 jaar. Hij en Liam komen uitzonderlijk goed overeen. Mijn zoon kan namelijk niet tegen lawaai, licht, moeilijke situaties,…

Zou voor al mijn kinderen dan ook een grote stress zijn dat we niet in ons huis kunnen blijven wonen als mama het financieel niet meer kan bol draaien. 

Ik weet dat er meer mensen zijn die het meer nodig hebben dan ons en ben drm al dankbaar dat mensen iets willen/kunnen doneren aan ons. 

Ik kan de hospitalisatie pas juni 2024 opzeggen. Tot dan kan ik ook geen operatie aan mijn hand laten uitvoeren. Ik heb al enige tijd carpaaltunnel aan mijn rechterhand, maar kon niet veroorloven om te stoppen met werken. Nu alsnog niet want alles moet elke maand tesamen 2300€ aan leningen, vaste kosten en afbetalingsplannen er liggen. Mijn steunactie brengt bitter weinig op en drm moet ik blijven studeren en zo snel mogelijk diploma behalen. En hoop dat ondertussen mijn zoontje niet opnieuw onder het mes moet want dan moet ik dat ook weer afbetalen. Vanaf dat io is gaan ik terug volle bak werken. Tegen die tijd is het hopen op giften voor mijn kindjes of via gratis materiaal via facebook en dan pak ik deze ik voor sinterklaas en Kerstmis dan is het dit jaar minder voor mijn 4  kindjes. Ze begrijpen ook dat het deels mijn schuld is dat mama in deze situatie zit en ik hier niet veel van verwachte. Ik vind het enkel spijtig voor hun want zij kiezen er niet voor dat die familielid een contactverbod heeft gekregen met 1 van mijn kinderen en nu dingen niet kunnen nageleefd worden bij de bank. En wij erdoor eind april op straat staan als de belastingen die 13000€ niet kwijtscheld. Ik ben zelf al enorm veel aan bellen om die kwijt te schelden. Ma nu is het wachten tot iemand me kan terugbellen en een antwoord heeft. Ergens hoopte ik dat er mensen zouden zijn die me al gewoon financiële rust konden bieden. Nu is het elke maand al na 2 weken krabben voor alles. Ik kan naar de voedselbank om daar al in te korten voor die rekeningen. Maar die grote kosten blijven. En ik heb niet gelijk sommige denken zoveel kindergeld. Want dat geld is voor de kinderen en niet voor mijn rekeningen. Want na 2019 is het nieuwe systeem en das pak minder dan oude systeem. Dus ik heb geen kinderen voor kindergeld. Ik heb kinderen omdat ik van hun hou en voor deze situatie een goed inkomen en spaargeld had. En door dit te doen alles kwijt ben. Wilde het even meegeven omdat ik denk dat vele mensen de hele situatie misbegrijpen. Ik wil alvast iedereen bedanken die wel wilde doneren. Het is een minimaal aan mensen die achter ons staan. En dat vind ik al heel fijn. Ondertussen probeer ik te genieten van mijn kleintjes. Al is het moeilijk alsk elke maand zo moet uitpluizen voor centjes. Hoop dak snel kan werken want is niet leuk om zo te moeten leven en iedereen die denkt dat je profiteert van de staat terwijl ik alles probeer om die operatie te kunnen laten doen. Nu krijg ik cortisone spuiten. Tot het niet meer kan. 

 

Liefs van mama Veronique en baby Liam en zijn broertje Aiden, grote broer Matthew en grote zus Emily 

 

Alvast bedankt 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/08/2023 gestart
3404x bekeken

Actie georganiseerd door:

Veronique Sienack

Veronique Sienack

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/08/2023 gestart
3404x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog