Autismegeleide hond voor zoon met autisme

Autismegeleide hond voor zoon met autisme
Bianca Vanderbeke
Deel deze actie via:

Wie wil onze zoon helpen gemakkelijker door het leven te gaan?

 

Hallo iedereen, 

In 2019 is er bij ons zoontje van 7 autisme vastgesteld met daar bovenop nog eens een eetstoornis. Hij is enorm prikkelgevoelig en kan heel moeilijk met emoties om waardoor zijn gedrag zich regelmatig uit in agressie aanvallen. Naar buiten gaan doet hij niet, wil nooit mee op activiteit,...  Het is allemaal zo vermoeiend! Zijn favoriete plaats is de slaapkamer waar hij tot rust kan komen. Naar school gaan was een drama. De drukte, hetgeen van hem werd verwacht,.... hij kon het niet aan waarop we in samenspraak met het CLB hebben besproken onze jongen thuisonderwijs te geven. Uiteraard dragen we hier ook zelf de kosten van en hebben we geen recht meer op een studietoelage. Ondertussen krijgen we begeleiding aan huis, wordt hij opgevolgd door specialisten,.... financieel enorm zwaar maar onze zoon is dit meer dan waard! 
Onze jongen haalt enorm veel troost uit zijn knuffelhondje (labrador). 
Graag zouden we onze jongen een autismegeleide hond als beste vriend, steun en toeverlaat willen geven zodat het voor hem gemakkelijker kan worden om verder en sterker door het leven te gaan. Een hond waar hij zich door begrepen voelt, waar hij mee buiten durft te komen, een hond waar hij zich vertrouwd mee kan en mag voelen, kortom... zijn beste vriend!
Deze lieve labradors (retrievers) zijn natuurlijk niet gratis en een hulphond kost dan ook enorm veel geld. Tussen de 25000€ en de 40000€. 
Graag hadden we jullie hulp willen vragen door ons te helpen om het geld bijeen te krijgen om onze zoon door dit leven te gidsen en hopelijk met zijn beste vriend binnenkort aan zijn zijde! Alle kleine beetjes zijn welkom.
Mochten we het bedrag mede dankzij jullie hulp behalen, mogen jullie zich nadien aan enkele mooie foto's verwachten van een vriendschap tussen een prachtkind en prachthond die met heel veel liefde en plezier in ons huis zal worden opgenomen. 

Alvast enorm bedankt!!! 

Heel veel groetjes, fam. Sanders
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/01/2023 gestart
455x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Bianca Vanderbeke

Bianca Vanderbeke

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/01/2023 gestart
455x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden